Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

SNP: Oporavak zemlje zadatak nove vlasti

Glas aktuelnoj vlasti, podrška je daljem demokratskom, političkom, ekonomskom i socijalnom nazadovanju naše zemlje

Potpredsjednica podgoričkog Odbora SNP-a Marija Radinović kazala je da će osnovni zadatak nove vlasti, koju će činiti i koalicija Za budućnost Crne Gore biće, društveni i ekonomski oporavak zemlje, te njeno čišćenje od korupcije i kriminala, izgradnja pravne države koja će biti jednaka za sve.

“Građani Crne Gore naslušali su se prethodnih sedmica raznih obećanja. Nedelja je blizu, dan kada će oni sami sa sobom, u glasačkoj kabini, odlučiti kako će živjeti u narednom četvorogodišnjem periodu i kako će naša država izgledati i razvijati se”, rekla je Radinović.

Glas aktuelnoj vlasti, kako je rekla, podrška je daljem demokratskom, političkom, ekonomskom i socijalnom nazadovanju naše zemlje.

“Vlast koja opstaje na podjelama, prvenstveno nacionalnim i vjerskim, ne može donijeti dobro nikome u Crnoj Gori. Lista ‘Za budućnost Crne Gore’ zalaže se za državu u kojoj će se svaki njen građanin, bez obzira na nacionalnu, vjersku, političku ili bilo koju drugu pripadnost, osjećati slobodno i uvaženo, u kojoj će se njegova prava poštovati bez zadrške i koja će raditi za dobrobit svih”, kazala je Radinović.

Mnogo puta su, kaže, istakli da je sporni Zakon o slobodi vjeroispovijesti otvorio Pandorinu kutiju aveti prošlosti u Crnoj Gori i dodatno zakomplikovao ionako složenu društvenu situaciju.

“Jasno je da vlast primjenom ovog akta želi da oduzme imovinu Mitropolije crnogorsko-primorske u cilju obezbjeđenja dodatnih sredstava jer je gotovo sve u našoj državi odavno rasprodato”, istakla je ona.

Moramo se, navela je ona, izboriti za državu koja će pripadati svima.

“Na koju ćemo svi biti ponosni i koja će biti sposobna da stane iza svakog svog građanina. Ali, da bi to bilo moguće i građanin mora uspravno da stane! Zato, u nedelju, 30. avgusta, svi na birališta i pokažite da imate snage da se borite za svoju i budućnost Crne Gore”, rekla je Radinović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve