Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Odlučni smo da više ne damo priliku DPS-u

Iz SNP-a reagovali nakon odluke predsjednika Crne Gore da odbije da potpiše izmjene Zakona o državnom tužilaštvu

Koliki je strah Mila Đukanovića od pravne države i ruke pravde pokazuje njegova odluka da odbije da potpiše izmjene Zakona o državnom tužilaštvu, ocijenili su iz Socijalističke narodne partije.

Na ovaj način predsjednik Crne Gore, kako su naveli, još jednom pokazao da su mu dobro građana i države zadnja rupa na svirali i da je spreman na sve kako bi zaštitio sopstveni interes.

“Od političara Đukanovićevog profila ovako nešto jedino je i bilo očekivano, ali to parlamentarnu većinu neće spriječiti da još jednom izglasa pomenuto zakonsko rješenje jer je ono neophodno za ozdravljenje našeg pravnog sistema i za nastavak puta ka EU”, saopštili su iz SNP-a.

Prema njihovim riječima, još jedan gaf napravio je danas predsjednik države izjavivši da neće podržati nijednog diplomatu koji je “radio ili govorio protiv Crne Gore”.

“Takozvani otac nacije time još jednom šalje otrovne strelice prema velikom broju građana Crne Gore, koji, sa druge strane, upravo njega smatraju najvećim kamenom o vratu naše države. Ne treba podsjećati da su Đukanović i njegova klika svojim kriminalom, korupcijom i lopovlukom ojadili Crnu Goru toliko da će nam trebati godine i godine napornog rada da bismo je vratili u elementarno pristojno stanje”, naveli su iz SNP-a.

Uzalud su, zaključuju, “prijetnje Đukanovića i pokušaji opstrukcije kojima želi da zaustavi oporavak i napredak Crne Gore”.

“Odlučni smo da više nikad ne damo priliku DPS-u da ponovo unazadi našu zemlju i vrati je na put bez povratka”, poručili su iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
19.05.2021-21:34 21:34

SNP- DF- CETNICI-vi ste zamislili da rusite sve sto je Crnogorsko i predate SRPSKOM SVETU zato vam nedamo jer vidimo sta bi Cetnici uradili da vam se ne suprostavimo i da ne cuvamo svoju Maticu vasu maticu cuvate a nasu ocete da SPRZITE zato vam i kazemo dalje sape od CRNE GORE!!

Mila
19.05.2021-22:49 22:49

Kakva je ovo partija i sa koliko clanova,.Izmjerite se samostalno na izborima,pa onda pricajte.Ovako ste samo prirepak.Odjedanput vi branite Crnu Goru od M.Djukanovica,izdajnici i klerofasisti.Tolika mrznja prema jednom covjeku nije zdrava,a toje zbog toga sto ne mozete nikada biti kao on.Ucinio je vise za Crnu Goru nego sto biste svi mogli za zivota.Znate da je istina na nasoj strani,a protiv istine ne mozete.

MUSTAFA
19.05.2021-23:23 23:23

SNP-DF–Poslusajte sta veli pametni skolovani Crnogorski Istoričar i profesor Živko Andrijašević kazao je večeras da ne voljeti svoju porodicu, državu CG nije politika već psihološki poremećaj.!

Blaki
20.05.2021-06:42 06:42

Šta očekivati od SNP( Srpska Nazadna Partija ).