Subota, 11 Maja, 2024
Rubrika:

SNP: Nikada nećemo uraditi nešto što se kosi sa interesima Srpske pravoslavne crkve

Ako imamo podršku Srbije, ako imamo podršku Srpske pravoslavne crkve i poziv predsjedniku SNP-a da se sastane sa patrijarhom ove nedjelje, samo da uskladimo i podršku Srbije za ovo što radimo, ja ne znam koga mi to izdajemo…

Na sjednici GO SNP CG uopšte nije bilo rasprave o manjinskoj Vladi, saopšteno je iz te stranke nakon što se u medijima pojavio snimak dijela govora lidera partije Vladimira Jokovića.

“Suština našeg navoda o podršci SPC odnosila se na naš stav da je prioritet nad prioritetima SNP CG potpisivanje Temeljnog ugovora između države Crne Gore i SPC.

Na kraju, poruka svima: SNP CG nikada neće uraditi nešto što se kosi sa interesima Srpske pravoslavne crkve”, navode iz SNP-a opisujući objavljivanje snimka kao “udbaški način prisluškivanja.”

“Ako imamo podršku Srbije, ako imamo podršku Srpske pravoslavne crkve i poziv predsjedniku SNP-a da se sastane sa patrijarhom ove nedjelje, samo da uskladimo i podršku Srbije za ovo što radimo, ja ne znam koga mi to izdajemo…”, rekao je između ostalog Joković na snimku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Marina
25.01.2022-17:06 17:06

Neces sigurno.Svi ste vi ista matrica.Ne znam sto je neko ocekivao od partije koja se 25 godina bori za srpstvo.Ovdje je rijec samo o vlasti i foteljama.

Bot
25.01.2022-17:38 17:38

Snp -socijalistička narodna partija, u svom statu je predstavljena kao socijalistička- nasljednica komunističke ideologije. Takođe njihova ideologija se vremenom mijenjala kao ameba, zarad ličnih interesa njihovih partijskih prvaka. Tužno je vidjeti kako ih bilo ko ozbiljno shvata po pitanju vjere i religije. Ali dobro je to. I onako nas je previše, nema ni po miliona građana Crne Gore, koji trenutno ovdje žive. Ovakve partije i njihovi političari će i to malo jada rašćerati po svijetu, što ne rašćeraju demonstracijama će zaraziti koronom. Blago nama sa njima.

COL
26.01.2022-05:40 05:40

Da je pošten rekao bi da neće donijeti ni jednu odluku koja se kosi sa namjerama crkve Srbije osim ako ta namjera se kosi sa interesima države Crne Gore.