Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

SNP: Klub odbornika partije u žabljačkoj Skupštini nije glasao za budžet kako se to navodi

Prema njihovim riječima, Klub odbornika SNP-a ni jednim svojim potezom ''nije pružio ruku žabljačkom DPS-u'' kako to navode mladi žabljački jurišnici potpomognuti opozicionarima sa podužim stažom na toj funkciji

Radi tačnog informisanja javnosti napominjemo da klub odbornika SNP-a u žabljačkoj Skupštini nije glasao za budžet kako se to zlonamjerno navodi a sve sa ciljem da se SNP dodatno ocrni i diskredituje pred Žabljačanima, saopštili su iz partije.

“Socijalistička narodna partija i njen klub odbornika u SO Žabljaku obraćaju se svom članstvu, simpatizeima i cijeloj žabljačkoj javnosti radi istinitog i blagovremenog informisanja o događajima koji su obilježili današnje zasijedanje SO Žabljak. Želeći da se istina bazira na činjenicama, principima, datoj riječi i stavu a ne na sitnom politikanstvu, podmetačinama, podvalama i nezrelim i na brzinu pisanim saopštenjima koja imaju za cilj zlonamjernu zamjenu teza obavještavamo vas o sledećem”, navedeno je u saopštenju.

Prema njihovim riječima, Klub odbornika SNP-a ni jednim svojim potezom “nije pružio ruku žabljačkom DPS-u” kako to navode mladi žabljački jurišnici potpomognuti opozicionarima sa podužim stažom na toj funkciji.

“Jedini razlog zbog kojeg su odbornici SNP-a odlučili da prisustvuju današnjoj sjednici jeste tačka dnevnog reda u kojoj se raspravljalo o prenosu prava svojine na građevinskom zemljištu, na Eparhiju budimljansko-nikšićku, a na kojem je planirana izgradnja sabornog hrama u Žabljaku”, pojašnjava se u saopštenju.

SNP kao partija sa jasno izgrađenim stavovima i određenim kursom, kako su naglasili, u svojoj politici nije željela niti će ikada dozvoliti da se, kažu, “izigra volja naroda durmitoraskog kraja a koja je iskazivana i na veličanstvenim litijima i koja se ogleda u tome da Žabljak dobije saborni hram po ugledu na druge prosvijetljene i emancipovane sredine”.

“Ponosni smo što smo učestvovali na sjednici koja je donijela jednu ovakvu odluku koja služi na radost naroda durmitorskog kraja i sveštenstva Eparhije budimljansko-nikšićke. Neka je našoj Eparhiji sa srećom zemljište na kojem će graditi hram a loklanim političarima u pokušaju koji pišu nezrela i pubertetlijska saopštenja ovakvo ponašanje neka služi na obraz i neka im bude na osudu naroda durmitorskog kraja”, dodaje se u saopštenju.

Radi tačnog informisanja javnosti napominju, da klub odbornika SNP-a u žabljačkoj Skupštini nije, kako kažu, “glasao za budžet kako se to zlonamjerno navodi a sve sa ciljem da se SNP dodatno ocrni i diskredituje pred Žabljačanima”.

“I na kraju, brzo će izbori u Žabljaku pa ćemo izmjeriti svačiju doslednost i principijelnost u stavovima. Durmitorski čovjek se ne može prevariti. Još jednom ponavljamo i sa tim zaključujemo, jedini cilj i motiv zbog koga smo prisustvovali današnjoj sjednici je prenos prava svojine na Eparhiju budimljansko-nikšićku. Mi smo partija koja će uvijek biti tu kad se radi o vitalnim interesima naše jedine kanonski priznate crkve i taj stav imamo i u Žabljku i u Podgorici i Beranama i na Cetinju. Za razliku od nekih koji nas napadaju a čije se mišljenje formira na osnovu mišljenja većine u nekoj od pomenutih sredina”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve