Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP Andrijevica: DPS pokazuje pravo lice, krivo im je što se ulaže u Andrijevicu

''Zapošljavali su samo svoje partijske drugove, no spisak je toliki da bi trebala cijela jedna stranica A4 formata da se popuni''

Demokratska partija socijalista pokazuje svoje pravo lice. Krivo im je što se ulaže u Andrijevicu i što će građani svih sela imati koristi od amandmana poslanika Dragana Vukića, Nataše Jevrić i Dragana Ivanovića i što se ne ulaže u mini hidroelektrane od kojih korist ima samo par pojedinaca, saopštio je Opštinski odbor Socijalističke narodne partije iz Andrijevice.

“Nemuštim napadom na poslanika Vukića, sledbenici DPS-a pokazuju svoju nemoć, jer dok su oni bili funkcioneri nijesu vodili brigu o svojim selima nego su samo znali snijeg da očiste “svojima”. Zapošljavali su samo svoje partijske drugove, no spisak je toliki da bi trebala cijela jedna stranica A4 formata da se popuni. O imovini stečenoj na razne načine, nećemo ovoga puta. Ima tu mnogo čega za javnost, no o tom potom. Zaboravljate gospodo iz DPS-a da će izglasavanjem i stupanjem na snagu Zakona o porijeklu imovine javnosti biti dostupna na uvid imovina svih, a onda, zna se šta slijedi”, navodi SNP.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve