Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

UHLJEBLJAVANJU NEMA KRAJA Skupština u blokadi, ali zapošljavanje se nastavlja!

Skupština Crne Gore od 7. februara nije održala nijednu sjednicu, ali je od tada do danas za nešto više od mjesec objavljeno tri oglasa za nove radnike

Skupština Crne Gore od 7. februara nije održala nijednu sjednicu, ali je od tada do danas za nešto više od mjesec objavljeno tri oglasa za nove radnike.

Na sajtu Zavoda za zapošljavanje objavljen je oglas za samostalnog savjetnika III. Za taj posao praktično se podrazumijeva prevodilac za potrebe sajta Skupštine, a plata koja se nudi je 749 eura, uz rad 40 sati sedmično.

Prije 20 dana takođe je objavljen oglas za potrebe samostalne savjetnice u Birou pravnih poslova. Uslovi i za to mjesto su kao i za prethodno. I prije mjesec Skupština je tražila zapošljavanje jedne osobe, a ishod tog konkursa nije poznat.

Ono što upada u oči jeste podatak da nije jasno što će toliko novih radnika u Skupštini Crne Gore, kada ona već mjesec ne održava nikakve sjednice, a rijetke su i sjednice Odbora. Ukoliko se bude poštovao stav predsjedavajućeg potpredsjednika Skupštine Strahinje Bulajića, onda skorog saziva neće ni biti.

Podsjetimo, Bulajić već skoro tri sedmice odbija da sazove sjednicu parlamenta jer mu nije prihvatljiva nova većina.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Stjuardesa
17.03.2022-07:49 07:49

…..a sta se tek radi u aerodromima…to je horor..radnici se ne poznaju izmedju sebe.ponistiti svako zaposljavanje od pada vlade..ovo je uzas

gagi
17.03.2022-11:33 11:33

Koji je ovo nesoj od nesoja rusko-srpski SPIJUN Bulajic Stahinja,a krepat ces kao pas tako da te nece imati ko zakopari svinjo cetnicka.