Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Sekulić: Vuković pokazao da je iznad konkurencije

Sekulić ističe da su građani imali priliku da se uvjere prethodne četiri godine da Vuković vodi računa o svim građanima Podgorice

Aktuelni gradonačelnik Podgorice i nosilac liste “Svi za naš grad” Ivan Vuković još jednom je načinom vođenja kampanje pokazao da je iznad konkurencije, poručio je poslanik DPS-a Predrag Sekulić u emisiji “Pressing” na Gradskoj RTV.

Sekulić ističe da su građani imali priliku da se uvjere prethodne četiri godine da Vuković vodi računa o svim građanima Podgorice.

“Govorim o infrastrukturi, dječjim igralištima, parkovima… Podgorica postaje zeleni grad i našla je ravnotežu između izgrađenosti i zelenih površina i svega onog što je neophodno za kvalitetan život”, navodi Sekulić i dodaje da će kvalitet građana Podgorice iz dana u dan biti sve bolji.

Ističe da je sve ono što je Vlada pokušala da zaustavi u Podgorici, završeno naporima lokalne samouprave.

“Svako racionalno izjašnjavanje građana o tome što je urađeno prethodne četiri godine donijelo bi Pokretu ‘Svi za naš grad’ između 60 i 70 odsto glasova na izborima. Nažalost, prema istraživanjima imamo oko 52 odsto”, kaže Sekulić.

Ubijeđen je u pobjedu Demokratske partije socijalista, odnosno Pokreta “Svi za naš grad – dr Ivan Vuković”.

Osvrnuo se na napade na medije, pored ostalih i Gradsku RTV, od strane odlazećeg premijera Dritana Abazovića.

“Pošto se meni ne sviđa moja slika u ogledalu, ne treba da razbijem ogledalo”, navodi Sekulić.

Abazović je, dodaje, te prijetnje uputio svima koji su glasali za DPS.

Govoreći o uklanjanju obilježja u logoru Morinj, Sekulić podsjeća da je Crna Gora jedna od rijetkih država u regionu koja nije imala problem sa susjedima.

“Čini mi se da je nekome stalo da naruši te dobre odnose sa susjedima”, zaključio je Sekulić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
grana
19.10.2022-16:01 16:01

Ivan Vukovic je diplomirani politikolog, ozbiljan, vredan, familijaran, drag Bogu i narodu, bez ikakve mrlje u kojekakvim prisvajanjima tj nezakonitim bogacenjima na racun naroda ove drzave. Pocnimo iz pocetka uz skolovani kadar koji zna pravi put i jedino ispravan put a to je Evropska Unija. A kada se tamo ode polako ce se demokratija automatski morati sprovoditi i postovati na nacin kako se to radi u Nemackoj, Danskoj, Svedskoj itd.