Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Šehović: Niko kao Vulin ne pokazuje uspješnost Abazovićeve istorijske posjete Srbiji

Niko kao on slikovito i originalno ne pokazuje uspješnost Abazovićeve istorijske posjete Srbiji, poručio je predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Damir Šehović u reagovanju na izjavu ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina

Niko kao on slikovito i originalno ne pokazuje uspješnost Abazovićeve istorijske posjete Srbiji, poručio je predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Damir Šehović u reagovanju na izjavu ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina.

“Bravo za Vulina! Niko kao on slikovito i originalno ne pokazuje uspješnost Abazovićeve “istorijske posjete” Srbiji, baš kao i način funkcionisanja Otvorenog Balkana u praksi, ali i ne potvrđuje opravdanost teze da “glupost i zloba predstavljaju neograničeno oružje ograničenih ljudi””, objavio je Šehović na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
02.07.2022-15:53 15:53

Eto tako! SD ostao jedina svijetla tačka suverenostickih stranaka. Ne dajte da im ovo prodaje, puna podrška!

BobZekovic
02.07.2022-16:26 16:26

Gospodine Šehoviću, umjesto da trošite pero i snagu na bijedastoće bijednog Srbina Vulina, bilo bi lijepo da ste digli glas protiv odluke Tužilaštva i Sudskih organa da osloboe brutanlnog,naručenoog gada-napadača na doktrorku Sandru Đuranović. Zamislite gospodine Šehoviću, taj gad je prislonio pištolj na tijelo doktorke Đuranović, vulgarno i užasno joj prijetio, i za Tužilaštvo i istražne organe to nije ništa, pa ga pušte kući. Gospodine Šehoviću, ovo je slučaj teške korupcije koja je puštila duboke korijene u svim institucijama Crne Gore, počev od izdajničke,, korumpirane dritan Vlade, preko insttitucija Zakonodovane i Sudske vlasti, u kojima caruju srpski i dritanski teroristi.… Pročitaj više »