Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Damjanović: Śednica odbora za bezbjednost ličila na Đeknu, Dritan igrao Radosava

''Nevjerovatno je koliko su Abazović, Sekulović i Brdjanin pokušali služeći se isključivo lažima da opravdaju izdaju Crne Gore u kojoj su direkno učestvovali''

Dritan se dobro nosio sa teškom ulogom i dramskim nastupom se kandidovao za učešće u seriji sa tematikom ”kako izdati matičnu zemlju” , izjavio je predsjednik Crnogorke kulturne mreže (CKM) Aleksandar Damjanović.

”Maratonska śednica skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu je po svemu što se na njoj dešavalo ličila na kultnu seriju Đekna u kojoj je bezbednjak Abazović igrao Radosava. Dritan se dobro nosio sa ovom teškom ulogom i dramskim nastupom se ozbiljno kandidovao za učešće u nekoj seriji sa tematikom “kako izdati matičnu državu””, ocijenio je Damjanović.

”Imajući u vidu važnu temu koja je bila na dnevnom redu građani su bili u prilici da gledaju festival laži od strane državnih funkcionera koji su pokušali da prikriju bruku koju su 4 i 5. septembra uradili Crnoj Gori”, smatra on.

Kako je naveo, nevjerovatno je koliko su Abazović, Sekulović i Brdjanin pokušali služeći se isključivo lažima da opravdaju izdaju Crne Gore u kojoj su direkno učestvovali. Istina koju svi znamo nažalost i ovog puta nije izašla na površinu.

”Građani su ostali uskraćeni za mnogo toga:
Ko je izvršio puč u Upravi policije i preuzeo komandu operaciom zvanom desant na dostojanstvo Crne Gore?
Ko je izdao naređenje da se na građane puca gumenim mecima?
Ko je izdao naređenje da se koristi prekomjerna upotreba suzavaca, kakva nije korištena na mnogo većim protesnim skupovima od onog na Cetinju?
Građani su ostali uskraćeni za glavno pitanje svih pitanja kakav je interes imala Vlada da krene silom na narod kako bi pružila podršku ustoličenju mitropolita strane vjerske zajednice?”, smatra Damjanović.

”Nakon svega što se dešavala na maratonskoj śednici koju je u stilu svjetskih humorista vodio Milan Knežević građani su jedino uspjeli da saznaju da je premijer Zdravko Krivokapić lagao. Ne mogu se oteti utisku koliko je bilo tužno gledati predstavnike Demokrata Martinovića i Krapovića koji su pokušali napadima na eksperta za bezbjednost doktora Abazovića da uberu neki jeftin politički poen. Vjerujem da će ministarka Injac do nastavka prekinute śednice naučiti kako se pravilno izgovara ime letilici koja je po njenom naređenju dopremila crkvene velikodostojnike SPC u Cetinjski manastir. Kada se sve sabere dolazimo do zaključka Đekna još nije umrla, a ne znamo ni ka’ će”, zaključio je.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve