Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

SDT izviđa da li je Mandić zloupotrijebio službeni položaj

Tada su na zajedničkoj konferenciji za novinare saopštili da je Mandić isticanjem zastave strane države koja je nacionalni simbol samo jednog naroda izvršio krivično djelo diskriminacije

Specijalno državno tužilaštvo formiralo je predmet nakon što su Klubovi poslanika Demokratske partije socijalista (DPS), Socijalemokrate Crne Gore (SDT), Demoktraske unije Albanaca (DUA) i Hrvatske građanske inicijative (HGI) SDT-u podnijeli krivičnu prijavu protiv predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića, za krivično djelo zloupotreba službenog položaja.

“Izviđaj je u toku”, kazao je CdM-u kratko državni tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić.

Protiv predsjednika Skupštine Crne Gore i Nove srpske demokratije Andrije Mandića Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate, Demokratska unija Albanaca i Hrvatska građanska inicijativa podnijeli su 15. februara krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo zloupotreba službenog položaja.

Tada su na zajedničkoj konferenciji za novinare saopštili da je Mandić isticanjem zastave strane države koja je nacionalni simbol samo jednog naroda izvršio krivično djelo diskriminacije.

Smatraju da Mandić ima političku ulogu da mijenja karakter države, te da Crnu Goru želi formalno da uvede u srpski svet.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
28.02.2024-17:54 17:54

…SDT …?!
Izviđaj u toku i tako 5godina …
ako je nesto za opoziciju predmet ima prednost…izviđaj se radi po hitnom postupku to nesmije da čeka …tzv.predmet “plava sveska” utvrđuje se vjerodostojnost pisanije ili je to dilema dali je plava ili rezeda/izviđaj u toku/ !