Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

SDP: Vlast na Cetinju će činiti jedino SDP i Građani i Stara garda LSCG, sve ostalo su manipulacije

Cetinjski DPS misli da će 100 puta ponovljena neistina i obmana postati istina, pa sada odjednom citiraju Aleksu Bečića oko navodnog sporazuma SDP i Demokrata, poručuju iz cetinjskog SDP-a. Ističu da će vlast na Cetinju činiti jedino SDP i Građani i Stara garda LSCG

Cetinjski DPS misli da će 100 puta ponovljena neistina i obmana postati istina, pa sada odjednom citiraju Aleksu Bečića oko navodnog sporazuma SDP i Demokrata, poručuju iz cetinjskog SDP-a. Ističu da će vlast na Cetinju činiti jedino SDP i Građani i Stara garda LSCG.

“Više radi javnosti, po ko zna koji put ponavljamo – vlast na Cetinju će činiti jedino SDP i Građani i Stara garda LSCG. Sve ostalo su jeftine manipulacije, a cetinjska i crnogorska javnost će u to veoma brzo moći da se uvjeri. Pozivamo cetinjski DPS da shvati da gubitak vlasti nije smak svijeta, i da poslije skoro 30 godina njihovog neuspješnog vladanja i svođenja Cetinja na nivo uništenog grada, došlo vrijeme da neko pokuša drugačije i mnogo odgovornije”, naveli su u saopštenju.

Iz cetinjskog SDP-a pozivaju DPS da “umjesto neistina i uvreda koje ovih dana upućuju svojim sugrađanima, shvate i da smo mi na Cetinju najbliži jedni drugima”.

“Mnogo bliži nego što su im blizu umišljeni podgorički koordinatori koji su pokazali da ne razumiju ni Cetinje ni osnovne političke odnose. Vlast SDP i Građana i Stare garde LSCG biće snažno crnogorska, otvorena i reformska, i takvu vlast možete i vi da podržite. Umjesto što čitate i tumačite saopštenja Alekse Bečića, kolege iz DPS-a, bolje bi vam bilo da, kada već to nijeste do sada radili, počnete da razmišljate o dobru i interesima svih građana Cetinja”, zaključuju iz cetinjskog SDP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
pero
16.02.2022-15:32 15:32

Bravo SDB,da vam nije bilo DPS i Mila vi bi ste davno bili van parlamenta i nebi postojali!!

COL
16.02.2022-15:48 15:48

Poštovani spasioci prijestolnog Cetinja vi kao da nijeste bili u koaliciji sa tim pokvarenim i nevaljalim DPSom od koga sad tražite da glasa sa urašima i demokratama za vaš budžet i vaše odluke, a vi kao da vagate sa kime će te. Znači da ,,staroj gardi” ne odgovara DPS, a vi kao uviđajni nećete zbog toga sa DpSom mada vam se ne bi gadila njihova podrška…Samo da znate đe goć ste igrali ovakvu igru na prvim narednim izborima nijeste cenzus gledali. Podgorica, Nikšić, Kolašin, Budva, Kotor vam nije bilo dovoljno za nauk ali se nadam da će vas Cetinje naučiti…

Marina
16.02.2022-15:49 15:49

Taj Aleksa Becic vas podrzava sa Demokratama i URO m,inace ne bi mogli formirati vlast.Kome mazete oci,Zbog foteljica i sitnih stranackih kalkulacija prodali ste.ponosno Cetinje.Ovo je vase politicko samoubistvo,nigdje.vise.necete preci cenzus.Neslavno zavrsavate sa vasom partijicom.Bilo vam je dobro 18 god.sa DPS om,kad ste uzivali sve privilegije.Opet zbog licnih ambicija vaseg tadasnjeg lidera ste se povukli iz te koalicije. I pali na najnize grane.Cetinje vam je labudova pjesma.Zivi bili pa vidjeli.

COL
16.02.2022-15:58 15:58

Kad velite da nijeste sa demokratama i ura pregovarali i dogovorili se okle tako sigurno tvrdite da će te tvoriti vlast samo vi i tkzv stara garda

BMX
16.02.2022-16:30 16:30

SDP u kontinuitetu. Dali ste im Kotor, Tivat, Budvu. Mislim da ste i u Beranama i Herceg Novom sa njima. Cetinje je logican sled. Neka suverenisti dobro razmisle koga ce glasati u Podgorici, jer ako budu tas na vagi, nema sumnje gdje ce i sa kim ce.

Brrrrr
16.02.2022-18:14 18:14

Vi ste najgrđa manipulacija
Ranja vas je ukopao

Cicvara
16.02.2022-18:35 18:35

Vi  DPS-u( CRNOGORCIMA ) nikad nemozete biti blizu niti nam treba vase dobro- nedao bog sto nam vi mislili – IZDALI STE NAS U KOTOR-H.NOVI -NIKSIC-BUDVA-TIVAT KOLIKO ZLA U SRCIMA NOSITE  ZA CRNOGORCE (DPS) ISTI SLUCAJ – BiH -FIKRET ABDIC  KAD JE BIJO  PROTIV IZEDBEGOVICA   A U  CG  JE RANKO KRIVOKAPIC  ( FIKRET ABDIC) PROTIV DPS-a!