Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

SDP: Podnijeće inicijativu za smjenu Đokovića

Oni vjeruju da će sve partije koje zagovaraju građanski koncept države, kako kažu, uvidjeti pogubnost takvih politika i tendencija te da će se pridružiti inicijativi i prekinuti saradnju sa ovakvim političkim subjektima

Izborna lista “SDP i Građani – Svim srcem za Danilovgrad” poziva sve partije u lokalnom Parlamentu da se pridruže inicijativi za smjenu predsjednika SO Danilovgrad koju će podnijeti u narednim danima.

“Nedopustivo je ponašanje da u ime svih građana, izlazeći iz zone ovlašćenja, sa grupom funkcionera iz Crne Gore javno referiše srbijanskoj Skupštini o radu i na taj način ponižava Danilovgrad i Crnu Goru”, naveli su iz te izborne liste.

Oni vjeruju da će sve partije koje zagovaraju građanski koncept države, kako kažu, uvidjeti pogubnost takvih politika i tendencija te da će se pridružiti inicijativi i prekinuti saradnju sa ovakvim političkim subjektima.

“Crna Gora je nezavisna i suverena zemlja i svi oni koji nažalost ne mogu da se pomire sa tom činjenicom dobiće jasan, građanski odgovor koji će ih poslati tamo gdje im je mjesto – na margini političke scene”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
11.01.2023-20:25 20:25

Tako i treba..