Na konstitutivnoj sjednici Opštinskog odbora SDP Podgorice za predsjednika je izabran Miloš Vukčević, dekan Pravnog fakulteta univerziteta Mediteran, kao i novi saziv predsjedništva ove partije.

Vukčević

Vukčević je, zahvaljujući na podršci, izrazio zadovoljstvo jer se u novom opštinskom odboru nalazi značajan broj novih ljudi prepoznatljivih u svojim profesijama, uglednih u društvenoj zajednici koji će svakako dati ozbiljan pečat radu novog Odbora i partije kao cjeline.

“Naš zajednički zadatak da je da svo znanje i energiju članova i simpatizera SDP u Podgorici usmjerimo kako bi našim sugrađanima predstavili viziju razvoja grada koja će biti po mjeri svih stanovnika. Novi sastav Predsjedništva OO SDP kvalitetom ljudi, obrazovnom strukturom i novim, mladim ljudima koji su nam se pridružili, predstavlja garant ostvarenja ciljeva i snažnog rasta u Glavnom gradu. U naše redove su dobrodošli svi oni koji pošteno žive od svog rada, koji prepoznaju u politici SDP borbu za svoje interese i bolji kvalitet života i svi oni će biti okosnica ovog Odbora i naše Partije u narednom periodu“, naglasio je  Vukčević.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve