Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje iskazali punu podršku Đuraškoviću

''Za nastavak brojnih projekata od interesa za sve građane''

Cetinjski SDP i koncept sa građanima na sinoć održanom sastanku iskazali su punu podršku gradskoj upravi i gradonačelniku Prijestonice Nikoli Đuraškoviću za nastavak brojnih projekata od interesa za sve građane, ocjenjujući odličnim rezultat SDP-a ostvaren na Cetinju, saopšteno je iz “SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje”.

“Uvažavajući činjenicu da je SDP jedini politički subjekat koji je na Cetinju na parlamentarnim izborima ostvario rast podrške od sedam odsto u odnosu na lokalne i više od 50 odsto u odnosu na posljednje parlamentarne izbore, iskazana je puna podrška nastavku rada gradske uprave predvođene SDP-om”, ističe se u saopštenju.

Zajednički je ocijenjeno da je rad cetinjskog odbora snaga budućeg pozicioniranja partije i njenog jačanja kroz dobre lokalne politike kako na Cetinju tako i u drugim gradovima u kojima SDP kvalitetno učestvuje u gradskim politikama i iskazano očekivanje da će partija kroz izbor novog rukovodstva pokazati novu snagu i potencijal socijaldemokratske ideje u Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
20.06.2023-22:44 22:44

Podrska za tebe i tvoje cetnike..na celo popa Micovica…Osramotiliste………se!

BobZeković
20.06.2023-23:26 23:26

Tako to rade DIKTATORI, VELIKI ILI MALI SVEJEDNO. Napraviš slom svoje političke partije, radiš naopako, a onda umjesto da snosiš krivicu, ili bar da se izvineš za gluposti, SAZOVEŠ CENTRALNI KOMITET KOJI JEDNOGLASNO IZGLASA DA SI TI JEDAN JEDNII NA SVIJETU BUJO, I DA UVIJEK I KAD PRAVIŠ UŽASNE GRIJEŠKE NEMA BOLJEG. OPREM DOBRO SDP I GRAĐANI, OPREM DOBRO BUJO!

COL
21.06.2023-07:48 07:48

Očekuju se telegrami podrške iz mjesnih zajednica, omladinskih i pionirskih organizacija.

Miloš
21.06.2023-08:57 08:57

Zašto napadate gospodina presednika Opštine Cetinje.Krivo vam je što se vraca pradedovskim srpskim korenima.Podrška za gos.Djuraškovica,svakim danom te voli sve veci broj srba.