Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

SD: Zadržali smo isti broj odbornika u SO Tuzi, hvala svakom biraču koji je podržao našu koaliciju

Iz te partije ističu da će u narednom četvorogodišnjem periodu, kao i do sad, biti zastupljeni sa jednim mandatom u SO Tuzi

Socijaldemokrate Tuzi izrazile su zahvalnost svakom biraču koji je na jučerašnjim lokalnim izborima podržao koaliciju “Pravim putem” koju je ova partija činila sa DPS-om, BS-om i DUA-om.

“Nažalost, usljed brojnih okolnosti koje su građankama i građanima Tuzi dobro poznate, naš rezultat nije bio dovoljan da smijenimo vlast koja je u prethodnom periodu upravljala našom opštinom”, rekli su iz SD Tuzi.

Iz te partije ističu da će u narednom četvorogodišnjem periodu, kao i do sad, biti zastupljeni sa jednim mandatom u SO Tuzi.

“Naš odbornik će se, kao i do sada, beskompromisno boriti za interese građanki i građana Tuzi i za interese naše opštine. Ali će i dosljedno insistirati na potrebi očuvanja njenog građanskog karaktera i multinacionalnog sklada, po čemu je Malesija uvijek bila prepoznata, jer ne postoji niti jedan politički niti bilo koji drugi razlog, zbog kojeg je legitimno te vrijednosti dovesti u pitanje”, zaključuju iz opštinskog obora SD Tuzi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve