Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

SD Tivat SDP-u: Svoju prošlost ne možete falsifikovati

Socijaldemokratskoj partiji (SDP) nije dosta što falsifikuju potpise za listu u Tivtu, već žele da falsifikuju svoju prošlost i svoje učešće u jednom od najštetnijih ugovora koji je potpisala Opština Tivat, saopštile su Socijaldemokrate (SD).

Socijaldemokratskoj partiji (SDP) nije dosta što falsifikuju potpise za listu u Tivtu, već žele da falsifikuju svoju prošlost i svoje učešće u jednom od najštetnijih ugovora koji je potpisala Opština Tivat, saopštile su Socijaldemokrate (SD).

logo

Tada su, kako kažu, oni sjedjeli u zagrljaju DPS-a i, iako su mogli da obore vlast, nijesu činili ništa da spasu Tivćane milionske štete, već su čuvali svoje fotelje i svoje dilove.

“Dakle, dragi sugrađani, zamislite potpisani ugovor o postrojenju za prečišćavanje otpadnih voda u kojem uzimate kao partnera Opštinu Kotor i to kao ravnopravnog partnera (50%), a vi dajete svoju zemlju, ulažete svoju polovinu od par milona eura novca, dok Opština Kotor dobija novac iz granta, ne dajući svoj. Pritom, za sve sudske sporove ukoliko se pojave, a naravno da su se pojavili, samo Opština Tivat snosi troškove.

Pa tako, naši dragi Tivćani, vi ćete danas morati da platite preko tri miliona eura duga da obeštetimo vlasnike zemlje koji su se pojavili. To vam je SDP koji je u tom trenutku imao predsjednika Skupštine Tivta, imao svojih pet odbornika, bez kojih tada nije bilo vlasti u Tivtu. Pa ipak, oni daju saglasnost na potpisivanje ovakvog ugovora”, piše u saopštenju.

Postavlja se pitanje, kako ističu, zašto odbornici SD-a u Kotoru glasaju za sporazum sa Lušticom, a oni u Tivtu su protiv.

“Odgovor je vrlo jasan, ovo nije štetan ugovor za Opštinu Kotor, pa prema tome nema nikakve štete da daju saglasnost na isti. Kažu da od prošlosti možeš da bježiš, ali te ona kad tad stigne, pa tako i što se tiče aerodroma. Dakle, jedini pravi borci za očuvanje aerodroma u državnom vlasništvu su Socijaldemokrate Crne Gore i Socijaldemokrate Tivta. To su jasno mogli, u protekle dvije godine, da vide i građani Crne Gore i građani Tivta. SDP je naravno samo zbunjeni posmatrač koji nema nikakvo rješenje za aerodrome.

A da ne pričamo o kanalizacionim dilovima tivatskih SDP-ovaca, iz vremena kad su bili uljuljkani u funkcionerske pozicije u Tivtu. Zato, gospodo falsifikatori, jos uvijek se osjeti smrad iz kanalizacionih cijevi koje pucaju, a za koje ste vi bili odgovorni dok ste bili na vlasti. Možda ste mislili da se sada zbog nošenja maski taj smrad koji ste ostavili ne osjeti, ne biste li uzeli koji jeftini politički poen u Tivtu, ali Tivćani ne zaboravljaju, kao što ste imali prilike da vidite na prošlim izborima. Na ovim predstojećim će vas, upravo ti isti građani sami i ugasiti i kao pametni ljudi ostaviti ustajale mirise za sobom”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve