Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

SD: Premijerova šok-čestitka Cetinju

Premijer Krivokapić javio se danas bez pardona da tugaljivim obraćanjem čestita Cetinju Dan prijestonice, a mi mu sugerišemo da se to ne radi dva puta. On je svoju šok-čestitku uručio 5. septembra, kad je Cetinjanje zasuo suzavcem i šok-bombama, saopšteno je iz SD

Premijer Krivokapić javio se danas bez pardona da tugaljivim obraćanjem čestita Cetinju Dan prijestonice, a mi mu sugerišemo da se to ne radi dva puta. On je svoju šok-čestitku uručio 5. septembra, kad je Cetinjanje zasuo suzavcem i šok-bombama, saopšteno je iz SD.-I to mu je malo bilo, pa sad sprema smjenu ministra MUP-a Sekulovića jer Sekulović petog septembra nije djelovao dovoljno brzo i brutalno koliko je to Krivokapić želio. A želio je, izgleda, da satre Cetinje do kraja. Sugerišemo i da mu nije politički oportuno, a ni ljudski, da čestita Dan prijestonice Crne Gore onima kojima je u oči rekao da bi mu bilo dražeda Crne Gore nema. Jednako kao što je licemjerno upućivati emotivne čestitke onima koji te, kad god te igrom (ne)srećnih okolnosti tamo put nanese, dočekaju sa otporom i gnušanjem. Neko bi rekao-onako kako zaslužujete. Pa još u pismu dugom kaže: “Građanima Cetinja ne smijemo ponuditi dodatne podjele”. A mi mu kažemo: ne bilo nam nikad više takvog pomirenja kakvo i Cetinju i svima nama vi dajete, i ne bilo nam nikadviše ovakvih čestitki – navodi SD.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
KLEMENTINA
13.11.2021-14:23 14:23

ČOVJEK može biti LUD a NEUOBRAŽEN, ali biti UOBRAŽEN a nebiti LUD to NEMOŽE .Ova PROTUVA je NE SAMO LUD nego i ŽESTOKO B E Z O B R A Z AN.Nesvjestan da BOL koji mu slijedi dio je ”SREĆE”koju ima sad.

KEEKEEEC
13.11.2021-18:21 18:21

CUS Cestitao CETINJANIMA – TROVANJE I RANJAVANE da mu ne zaborave 5 Septembar za NOVCANU NAGRADU  POLICIJI KOJA JE POTROVALA i PORANJAVALA CETINJANE Aj on je bijo pljan pa mu se oprasta !A znali ko jeli ABAZOVIC CESTITAO CETINJANIMA BRZ OPORAVAK poslije ranjavanja i trovanja ! UPAMET SE CETINJANI  5 DECEMBRA NE DOZVOLITE  DA VAM SE NE DESI SREBRENICA KAKO SU VAM VEC PROMIJENILI IME PRIJESTONICE CRNE GORE!

MiloVujovi
13.11.2021-18:52 18:52

Urednici,sta je sa Mojim komentarom, e Jadna Crna Gora kada nesmijete vi iz Crnogorskih Medija dase cujete no ve Mirodobski Zlocinac Podmukla Hijena Podoljub(koji se Boji Svoga Lada,kao “Bukafel” Konj Velikog Aleksandra Makedonskog,stime sto je on daleko od Slavnog Konja) Prepa i Stravio Multicetnicki Izmet, iako Crnogorski USTAV Crne Gore Predviđa SLOBODU GOVORA i Slobodu Izrazavanja,Ogranicavanje Slobode Govora to je Diktatura,a Crnogorska Drzava danas zivi Prvi Put u Svojoj Slavnoj Povijesti u DIKTATURI TEOKRATIJE Zahvaljujuci Prevari srbije sa Okupatorskom ilegalnom Sektom tzv.sPc. i EU koja je to sve Podrzala !!