Srijeda, 15 Maja, 2024
Rubrika:

SD: Podržavamo iznuđenu smjenu Leposavića i Krivokapić da podnese ostavku

Zbog svega pozivaju premijera da u konačnom i sam podnese ostavku

Socijaldemokrate podržavaju inicijativu za smjenu ministra pravde i ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, i pored činjenice da je, kako ističu. iznuđena, zbog opradanog pritiska međunarodne i domaće javnosti.

“Ipak, ne vidimo razliku između Leposavića, i nekoliko njegovih kolega iz Vlade koji izbjegavaju da iznesu jasan stav o genocidu u Srebrenici, slave teologe koji veličaju etnicka ciscenja, a Crnogorce tretiraju narodom dostojnim prezira jer su nastali etničkim inženjeringom. U konačnom, ne vidimo veliku razliku između njih takvih, i premijera koji ih je za na ta odgovorna mjesta predložio, a koji je sam svojevremeno dočekivao četničkog velikana i osuđenog teroristu”, navodi SD.

Zbog svega pozivaju premijera da u konačnom i sam podnese ostavku.

“Drugim riječima, ova Vlada jednostavno ima konstrukcionu grešku: ona je oličenje srednjeg a ne XXI vijeka”, navodi SD.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dejan Radan
06.04.2021-00:09 00:09

Umesto da se bave hapšenjem bande oko Mila koja je godinama unazad opljačkala narod, oni se bave Srebrenicom, četnicoma, partizanima, ravnogorcima. itd.. Kako misle da naprave gradansku pravnu državu koja treba ba bude primer za ceo region.? Možda bolje da bude Dritan premijer i da odvoji žito od kukolja. Na celom balkanu se najviše glasova dobija na razlikama i podelama i političari celog regiona su slični po tom pitanju( neračunajući Sloveniju)