Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

SD Nikšić URA-i: Sramno je što izjednačavate patriote i ekstremističke grupe sa kojima se vaš premijer grli

Iz nikšićkog SD-a kazali  su da je nikšićka URA ''izjednačila Crnogorce sa ekstremistima''

Dan nakon sramnog ponašanja policije koju predvodi ministar URA-e, a koja je na skup 13. jula propustila ekstremističke grupe, javlja se… URA! Ne da se izvini i ne da kaže kako je skandalozno ponašanje policije, nego da nam drži slovo kako se “nacionalističke vođe” nijesu lijepo igrale, ne precizirajući koje nacionalističke vođe. Jer, naravno, nastavljaju sa sramnim narativom izjednačavanja patriota koji su došli na proslavu 13. jula, a bili zasuti suzavcem, i ekstremističkih grupa, poručile su Socijaldemokrate Nikšić.

“Nacionalističke vođe”, kako ih nazivate, koju je policija pod vašim rukovodstvom sramno propustila na skup, su iz onih redova koje vi podržavate! To su vaši drugari. Nacionalističke vođe su ta druga polovina pomirenja o kojem vi prazno tlapite evo dvije godine. Oni su iz onoga narativa koji se pod punom ratnom opremom, obezbijeđen i reklasiran, boravio u cetinjskom manastiru 5. septembra, dok ste vi satirali građane. Oni su ti sa kojima se grli i pije vaš premijer kad god ih sretne. To su oni koji su, otkad je Crna Gora pod vašom sramnom vlašću, zaštićeni kao bijeli medvedi, ali ste zato Crnogorce za dvije godine nagutali suzavca koliko se nijesu nadali za čitav život”, naveli su iz SD-a.

Iz nikšićkog SD-a kazali  su da je nikšićka URA “izjednačila Crnogorce sa ekstremistima”.

“I još imate drskosti da se javite, pa još i nastavljate sa izjednačavanjem Crnogoraca koji u svojoj zemlji ne smiju proslaviti praznik, sa ekstremistima! Bolje da ste sopstvenog ministra policije pitali čime se bavio juče, jer obezbjeđivanjem skupa proslave Dana državnosti sugurno, o namjerno- nije.

Ipak ste, nažalost, odlučili da sve nas maltretirate i provocirate bezobraznim saopštenjima, za koja ste, u svojoj političkoj ograničenosti, mislili da će vas “oprati”. A zapravo koristite isti onaj metod koji koriste i prefrigani prevaranti: bolje da naklapamo, nego da ćutimo i izgledamo krivi. A mi vam kažemo: ćutite i pokrijte se ušima. Jer to na što ste vi doveli ovu državu, ne možete oprati do kraja svoji političkih karijera, a ne jednim ispraznim saopštenjem”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
14.07.2022-12:45 12:45

Ovo saopštenje je isto kao “govor” pajaca u Potočarima, samo malo duže. URA je tako duboko zaglibila da joj nema spasa