Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

SD: Nadležni da preispitaju da li su se stekli uslovi za gubitak crnogorskog državljanstva u slučaju Vesne Bratić

''Nakon večerašnjeg govora mržnje ministarke Vesne Bratić pozivamo nadležne tužilačke organe da preduzmu mjere iz svoje nadležnosti i MUP da preispita da li su se stekli uslovi za gubitak crnogorskog državljanstva po sili zakona''

Socijaldemokrate (SD) pozvale su nadležne organe da preispitaju da li su se stekli uslovi za gubitak crnogorskog državljanstva u slučaju ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta, Vesne Bratić.

“Nakon večerašnjeg govora mržnje ministarke Vesne Bratić pozivamo nadležne tužilačke organe da preduzmu mjere iz svoje nadležnosti i MUP da preispita da li su se stekli uslovi za gubitak crnogorskog državljanstva po sili zakona”, naveli su iz SD-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
DAKA
23.01.2022-21:33 21:33

U svakoj drzavi bi joj oduzeli Drzavljanstvo i 10 godina zabrane ulaska! Da opametimo druge Izgonitelje da opet ne bude -ka ova -Najedi kuce pa te ujede!

Safet
23.01.2022-21:45 21:45

Cetnikusa vrijedja svs sto nije Cetnicko takve uvrede manjinama i Abazovicu je uputila uz podrsku CETNICKIH DEMOKRATA da pas nebi pos.ao!!!- ovakvim odma treba oduzet Drzavljanstvo i pocerat u Bilecu kod CETNIKA STANIVUKOVICA -DODIKA zabranit je ulaz u CG 10 godina -jedino ovako mozemo Cetnickim izbjeglicama stat na kraj i utrijet CETNISTVO!

Anonim
24.01.2022-12:53 12:53

Uslovi za otkazivanje državljanstva dtekli su se od njene prve izjave. Državljanstvo fobre Crne Gore nije trebalo dozvoliti njoj, niti velikom broju mrzitelja i uništitelja. Narodna izreka:
Drži sirotu za svoju sramotu