Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

SD: Krivokapićeva namjera etničkog i izbornog inženjeringa neće proći

Oni su pozvali resornog ministra unutrašnjih poslova i njegove službenike da ne postupaju po ovoj nezakonitoj i štetnoj odluci

Očajnički pokušaj sada već bivšeg predsjednika Vlade i njemu lojalnih ministara da nezakonitom Izmjenom odluke o sticanju crnogorskog državljanstva prijemom uveze birače koji će podržati partiju njemu dva lojalna juniora ili nekog od preostalih anticrnogorskih subjekata neće uspjeti, ocijenile su Socijaldemokrate.

-Način na koji je, u toku trajanja sjednice na kojoj je izglasano nepovjerenje njegovoj Vladi, Krivokapić bez podrške ministra unutrašnjih poslova donio ovu odluku, ponajbolje govori o kukavičluku, ali i o krajnje lošim namjerama ovog prilično opasnog čovjeka. Iako je, kako u crnogorskoj, tako i u široj javnosti uglavnom izazivao podsmijeh, Krivokapić je za kratko vrijeme svog mandata nanio ogromnu štetu Crnoj Gori. Jedna od posljednjih stvari jeste navedena izmjena odluke kojom se pokušava izvršiti etnički i izborni inženjering u Crnoj Gori – navodi SD.

Oni su pozvali resornog ministra unutrašnjih poslova i njegove službenike da ne postupaju po ovoj nezakonitoj i štetnoj odluci.

-Za Krivokapića i većinu njegove Vlade je već kasno. Njihov susret sa sopstvenim učincima, i trenutak kad će politički ili na neki drugi način odgovarati za svu štetu koju su nanijeli Crnoj Gori je sve bliži – zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
12.02.2022-18:53 18:53

U prdaru u SPUZ njega i Becica zajedno su planirali i cinili zlo po CG  nedao bog CETNICIMA ponovo dat vlast- nijesu je dzaba zvali SPRZENA ZEMLJA -nedao bog da su ostali jos pola gdine ovi SMECAROSI CETNICKI NI -C- OD CRNE GORE NEBI OSTALO ZATO JE BECIC I PLAKAO U SKUPSTINI STO MU NIJESMO DOPUSTILI DA RUSI CG! !

Sudija
12.02.2022-19:24 19:24

Kakva je to igra sa CG- ako oce CG  miran zivot -bolje uvesti -ovce -koze dati im pasos i drzavljanstvo nego izbjeglicama da muke vidimo na kraju prije ili kasnije pucat jedni u druge —Slucaj BRATIC ako nas nije skolovala onda treba da se lijecimo! u Dobrotu!