Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

SD Kovačeviću: Nikšić ne pripada vama već Ognjenu Đukanoviću i svim onima koji vole Crnu Goru

Nikšićanin Ognjen Đukanović je, prema njihovim riječima, pokazao kako se voli i brani država i njeni simboli, jer ''onaj koji ne poštuje svoju državu, zastavu i simbole, ne poštuje ni sebe''

Za mene je Crna Gora najveći ideal i svetinja, vječna luča i neoboriva tvrđava, izjavio je naš sugrađanin Ognjen Đukanović povodom incidenta koji se desio 10. juna u Budvi, kada je odbranio crnogorske zastavu od skrnavljenja huligana, poručili su iz Socijaldemokrata (SD) Nikšić.

“Crnogorska državna zastava je, nažalost, proteklih godinu dana na meti vandala koji pokazuju vlastitu i porodičnu nekulturu, ali i čine ozbiljno krivično djelo koje bi trebalo strogo kazniti, a ne oslobađati krivice kao što je to više puta do sad bio slučaj. Da ne budemo maliciozni pa da kažemo da se oni, na ovaj način, podstrekuju na ovaj čin”, dodaju iz nikšićkog SD-a.

Nikšićanin Ognjen Đukanović je, prema njihovim riječima, pokazao kako se voli i brani država i njeni simboli, jer “onaj koji ne poštuje svoju državu, zastavu i simbole, ne poštuje ni sebe”.

“Ovaj mladić treba da bude primjer vaspitanja generacijama koje dolaze, a prije sveg njihovim roditeljima. Kuda ide društvo i šta pokazuje odluka suda suvišno je komentarisati, neka svaki građanin sam prosudi. Socijaldemokrate baštine antifašizam j tradicionalnu antiokupatorsku genezu, a uvjereni smo da će Nikšić i ovog 13. jula pokazati svoje pravo lice i oduprijeti se nekim drugim mračnim ideologijama koje su se, nažalost, nadvile nad našim gradom”, zaključili su iz SD Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve