Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

SD: Hvala građankama i građanima na veličanstvenom skupu

''Od sinoćnjeg skupa pa ubuduće više ništa neće biti isto i toga naša politička konkurencija mora biti svjesna''

Sinoćnji skup ispred Skupštine pokazao je da građanska Crna Gora ima snage i kapaciteta da se brani i odbrani od nasrtaja kojima je izložena, saopšteno je iz Socijaldemokrata Crne Gore.

Iz te partije su kazali da su ponosni na sinoćnje okupljanje građanki i građana kojima su zahvalili na dostojanstvenom i veličanstvenom skupu.

“Sinoć smo vidjeli sliku prave Crne Gore u kojoj nema građanki i građana drugog reda. Sinoć smo pokazali da nas ima i da smo spremni da se borimo za našu jedini domovini, za zaštitu ustavnog i pravnog poretka i za Crnu Goru u kojoj nikome neće biti tijesno i neugodno, osim onima koji ne poštuju njene zakone i koji rade protiv države u kojoj žive. Od sinoćnjeg skupa pa ubuduće više ništa neće biti isto i toga naša politička konkurencija mora biti svjesna”, saopšteno je iz Socijaldemokrata.

Iz te partije su ponovili zahtjeve sa sinoćnjeg skupa koji karakterišu kao “nadpartijski”:

“Povlačenje neustavnog Zakona o predsjedniku Crne Gore, izglasavanje usaglašenih kandidata za sudije Ustavnog suda i raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora nakon kojih će Crna Gora dobiti novu parlamentarnu većinu i novu, odgovornu, evropsku Vladu koja će ovu državu vratiti na jedini ispravan put, put građanske države, prve sljedeće članice EU”, zaključuje se u saopštenju Socijaldemokrata.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve