Četvrtak, 23 Maja, 2024
Rubrika:

SD Berane poručila SNP-u: Vi biste rado izdajnike ove države nagrađivali ordenjem

Ističu da su potpuno sigurni da je većinska Crna Gora dobronamjerna i progresivno orijentisana, što je pokazao i jučerašnji veličanstveni skup

Izvjesni transparent koji je istakao naš odbornik a čiji sadržaj se odnosi na negativan odnos prema izdajnicima sopstvene države, veoma je uznemirio one koji se očigledno tako osjećaju uključujući i lokalni odbor SNP-a, kazali su iz SD Berane. Oni su reagovali na saopštenje SNP-a u kojem navode da je !Odbornik DPS – SD u Beranama sinoć na protestu pokazao svoje pravo lice”.

“Mi za razliku od ove ispodcenzusne partije, ne smatramo da je 80 odsto.  ljudi u Crnoj Gori izdajnici i želimo da vjerujemo da je taj broj minimalan a nadamo se da će postati i zanemarljiv”, poručili su z SD-a.

Ističu da su potpuno sigurni da je većinska Crna Gora dobronamjerna i progresivno orijentisana, što je pokazao i jučerašnji veličanstveni skup.

“Ali želimo da postavimo upit zabrinutom odboru SNP-a, zašto se ovako zdušno ne oglasiše na dvogodišnje kanonade i izlive fašizma, nacionalšovinizma, isključivosti drugačijeg i drugog, nipodaštavanja, diskriminacije i revanšizma prema onima koji ne razmišljaju kao oni”, dodaju iz SD-a.

Takvo konstantno postupanje prema svojim sunarodncima im je veoma prihvatljivo ali je vrlo simptomatično što im je problematičan jedan transparent koji izražava kritički odnos samo i isključivo prema izdajnicima svoje zemlje.

U konkretnom slučaju, kako su ocijenili, nijesu u pitanju čak ni dvostruki aršini jer se ovdje radi o dvije neuporedive pojave.

“Sigurni smo da biste vi, gospodo iz SNP-a, da vam se ukaže prilika, veoma rado izdajnike ove države nagradili ordenjem. Problem je u tome što većinska civilizovana, evropska i moderna Crna Gora, to nikada neće dozvoliti”, zaključuju uu saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve