Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Šćepanović: Demokrate se samoproglasile PR službom Pošte, ogolile istinu da u ovom preduzeću radnih mjesta ne fali za prijatelje, kumove i rodbinu

''Demokrate faktički potvrdile da na ovo preduzeće gledaju kao na svoju ličnu prćiju''

Tvrdnjom da je dezinformacija vijest da je više od 130 ljudi zaposleno u Pošti Crne Gore od početka 2021. godine do kraja 2022. godine, Demokrate faktički potvrdile da na ovo preduzeće gledaju kao na svoju ličnu prćiju, kazala je Kristina Šćepanović, članica Glavnog odbora DPS Crne Gore.

“Kompletna istina o politizaciji je ogoljena u vidu stavljanja jedne partije u funkciju PR službe jednog državnog preduzeća, koje joj je pripalo podjelama po “dubini i širini”, istakla je Šćepanović.

Samo je, kaže, interesuje da li su skribomani ovog saopštenja jedni od tih 130 novozaposlenih, tj. ujedno i na platnom spisku, vezani za državne jasle, dok za partijske potrebe pravdaju nepočinstva i devastaciju ovog preduzeća.

“U krajnjem, moram napomenuti da je Pošta Crne Gore, kao i druga preduzeća kojima rukovode partijski kadrovi Demokratske Crne Gore, postala platforma za uhljebljenje partijski podobnih, te da vam pored diploma iz dobrih kumovskih, prijateljskih i porodičnih odnosa, fakultetske diplome gotovo i ne trebaju za zaposlenje u vodećim državnim preduzećima, što se u krajnjem, zbog neumijeća i neznavenosti, odražava na negativni trend u poslovanju istih”, zaključila je Kristina Šćepanović, članica Glavnog odbora DPS Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
22.09.2023-10:27 10:27

A Banjo i Medo propadoše ka najveći nepotisti, kad ovamo ispod žita demokrate i kućne ljubimce zapošljavaju….