Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Šćekić: Vladu da sastavljaju pobjednici iz avgusta 2020.godine

Ističe i da političke partije treba da sve ono što su govorili u kampanji građanima i pokažu na djelu

Ministar zdravlja i potpredsjednik Socijalističke narodne partije Dragoslav Šćekić smatra da bi partije, pobjednice izbora od 30. avgusta 2020, mogle da budu u opticaju za sastavljanje buduće vlade. On poziva da se 44. vlada što prije sastavi.

“Vlada treba da bude evropska i stabilna i da razmišljamo o potrebama građana na pravi način, ne populistički i ne praznom pričom”, kazao je danas Šćekić novinarima.

Ističe i da političke partije treba da sve ono što su govorili u kampanji građanima i pokažu na djelu.

“Mi smo čuli poruke neko neća sa ovim, neko neće sa onim. Ja smatram da svi treba da povuku ručnu i da polako svoje ambicije i velika očekivanja da se bez njih ne može vidite da se bez svakoga može. Mislim da treba da se pravi vlada koja će moći da rješava probleme građana i da nastavi kontinuitet koji je imala 43. Vlada”, kazao je Šćekić.

Smatra i da će režimu i partijama od prije avgusta 2020. trebati još mnogo vremena da bi se vratitili u, kako kaže, odgovorno ponašanje.

“Smatram da upravo one snage od 30. avgusta 2020. mogu da budu u opticaju za sastavljanje buduće vlade. Pozivam da se vlada što prije sastavi, jer državi je potrebna stabilnost”, kazao je Šćekić.

On ističe i da uvijek stoji iza svojih riječi i da ne bi govorio o budućem premijeru.

“Da li ću ja biti u vladi ili nije bitno, bitno je da vlada bude stabilna. Očekujem da se svi navodi iz prethodnog perioda ispitaju, jer ne možemo imati ozbiljnu i odgovornu vladu, ako u vladi ima onih koji su pod hipotekama i ozbiljnim optužbama”, kazao je Šćekić.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve