Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Šćekić: Nijesam autor karikature

Vulgarna slika sa potpisom poznatog karikaturiste kruži društvenim mrežama i medijima

Karikaturista Goran Šćekić kategorično je za Pobjedu odbacio navode da je vulgarna i neprimjerna karikatura objavljena danas na društvenim mrežama i u medijima, njegova, i kazao da sa tim nema nikakve veze.

Na neprimjernu i krajnje vulgarnu sliku koja je obišla društvene mreže, a na kojoj stoji Šćekićev potpis, reagovali su iz Socijaldemokrata Crne Gore ocijenivši da je „predstavnik koalicije Crno na bijelo i karikaturista Goran Šćekić najnovijom sramnom karikaturom pokazao nam je kako “građanska i relaksirana” URA za milimetar ne zaostaje za nacional-šovinističkim stavovima i porukama koje su aktuelne ovih dana,“.

Međutim, Šćekić je za Pobjedu rekao da nema nikakve veze sa tim, niti je tako nešto ikad objavio u bilo kojem mediju za koji je radio.

-Svaku karikaturu koju uradim objavim je u medijima tako da autor ovoga o čemu govorite nijesam ja – rekao je Šćekić.

Kaže da je čuo kako je objavljena karikatura zapravo stara više od 20 godina, te da ne zna zbog čega je sad objavljena.

– Nikakve veze sa tim nemam. Ovo su šale u koje nikad ne bih ulazio. Da sam to radio tajno valjda se ne bih potpisao. Iako je stavljen moj potpis, ja to nijesam radio, a u montaži svašta može da se napravi – istakao je Šćekić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Šćekić: Nijesam autor karikature – CG Vijesti
31.08.2021-14:03 14:03

[…] Aktuelno […]

tiktiktak
31.08.2021-18:10 18:10

Reka sam da je URA takvo zlo napravila CRNOGRCIMA DA IM NIKAD NE TREBAM OPROSTIT I DA MORAJU DA ODGOVARAJU SVI!! KAD TAD DOCICE NA OPTUZENICKOJ METALNOJ STOLICI!