Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Šaranović: SNP-u se, nakon što su iznajmljeni od strane DPS-a na samo 100 dana, i dalje mućka u glavi

''Žao nam je što nas ne podnosite, mi vas čak i u tome razumijemo, jer smo mi za vas noćna mora. Demokrate su narodni advokati i zato smo vam preko glave. To je bilo tako, tako će uvijek i biti.''

Demokrate su oborile vladu DPS-SNP-URA. Vlada SNP-URA nije nikada postojala, kazao je poslanik Demokrata Danilo Šaranović, reagujući na saopštenje SNP-a.

Njegovo reagovanje prenosimo u cjelosti

Poslanicima SNP-u, nakon što su iznajmljeni od strane DPS-a na samo 100 dana, se i dalje mućka u glavi.

Pa su tako ovi Miki Maus političari zaboravili da nijesu smjeli predložiti Zakon o porijeklu imovine, da nijesu smjeli uhapsiti Radoja Zvicera, da im je pobjegao Ljubo Milović, da im se slobodno šeta Zoran Lazović sa državnom pratnjom koju su mu obezbijedili upravo URA i SNP, da su za generalnog inspektora ANB-A izabrali duplog robijaša, da su za pomoćnika direktora ANB-A izabrali prvoklasnog DPS-ovca i prvog pomoćnika Veselina Veljovića, da su bivšeg direktora DPS – ANB-a nagradili mjestom u Bordu direktora EPCG, da su Fond PIO predali DPS-u, da su juče Barsku plovidbu predali u ruke DPS-u, da su Zavod za školstvo poklonili DPS-u, da su Suzanu Pribilović izabrali za predsjednicu Administrativnog odbora, da su Bogdana Fatića, poslanika DPS-a izabrali za direktora Uprave za ugljovodonike, da su sve kadrove Demokrata zamijenili kadrovima DPS-a, da su smijenili generala Đurovića, a na njegovo mjesto doveli kadar DPS-a, a niti jednom nijesu smjeli čak ni pomisliti da službenike Uprave za inspekcijske poslove na čijem čelu je Urin kadar pošalju u Bemax, već ste Bemax nagrađivali tenderima.

Ovo je izgleda nekakva borba protiv kriminal unutar kriminala, kojoj se smiju čak i kriminalistički tehničari.

U tome i leži razlog zbog kojeg ste htjeli partijski Tužilački savjet umjesto nezavisnog i profesionalnog, već ste ovaj isti sastav koji smo izabrali u decembru svo vrijeme odbijali i to od jula mjeseca prošle godine, kako bi pomogli kriminalcima da za to vrijeme pobjegnu iz zemlje.

Žao nam je što nas ne podnosite, mi vas čak i u tome razumijemo, jer smo mi za vas noćna mora. Demokrate su narodni advokati i zato smo vam preko glave. To je bilo tako, tako će uvijek i biti.

Nije vam lako, ne bi bilo lako bilo kom ko je iznajmljen na samo 100 dana. Očigledno vam je lakše pao pad od ovog jeftinog iznajmljivanja za potrebe DPS-a.

I još jednom ponavljamo, Demokrate su oborile vladu DPS-SNP-URA. Vlada SNP-URA nije nikada postojala. Osima ako te dvije stranke nijesu uzelie 51 odsto glasova u međuvremenu? A, nijesu. Zato ćemo vas srušiti ponovo. Padaćete po 10 puta ako bude bilo potrebno, sve dok štafetnu palicu ne preuzme narod.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
24.08.2022-20:51 20:51

…dajte sastavljajte EU Vladu ili ućutite…
/na vas čeka i EU —ako ste za CG /