Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Rožaje: Uhapšena dva vozača, pronađene tablete, gasni pištolj

Takođe, protiv A.N. biće podnijeta prekršajna prijava zbog posjedovanja gasnog pištolja bez dokumentacije, kao i zbog neregistrovanog vozila

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje, sprovodeći planske aktivnosti na suzbijanju narkomanije i ulične prodaje opojne droge, kontrolisali su lice A.N. (24) koji je upravljao vozilom marke „Mercedes“ bez registarskih oznaka.

Pregledom je kod ovog lica pronađeno 15 komada tableta ksalola, u odnosu na koji događaj se tužilac izjasnio da nema elemenata krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, te će protiv njega biti podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Nakon toga, po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Rožajama,  izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi A.N. u selu Seošnica. Tom prilikom pronađen je i gasni pištolj marke „Blow“ kalibra 9 mm kao i komad municije za ovaj pištolj.

Osim toga ovo lice je testirano na prisustvo narkotika u organizmu, te je utvrđeno da je pozitivan na opojnu drogu kokain i benzodiazepin.

A.N je lišen slobode zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima i njemu je sudija za prekršaje izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od četiri mjeseca.

Takođe, protiv A.N. biće podnijeta prekršajna prijava zbog posjedovanja gasnog pištolja bez dokumentacije, kao i zbog neregistrovanog vozila.

U drugom slučaju, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje, kontrolisali su vozilo marke „VW Golf“ kojim je upravljao M.H. (23).

M.H. je odbio testiranje na prisutnost psihoaktivnih supstanci u organizmu i lišen je slobode zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

Njemu je sudija za prekršaje izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od četiri mjeseca.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve