Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Raščanin Radičević: Podaničko ponašanje Milatovića bruka za Crnu Goru

''Građani su burno reagovali, jer smatraju da je Crna Gora obrukana njihovim ponašanjem'', navodi Raščanin, dodajući da je podanički pristup Milatovića i Jokovića bio neprimjeren

Zabrinjava informacija da Rusija radi na tome da države na Balkanu zarate i da se preusmjeri pažnja sa Ukrajine, kazala je predsjednica Foruma žena SD-a Ivana Raščanin Radičević u emisiji “Pressing” Gradske TV.

Govoreći o popisu, Raščanin Radičević kaže da je važno da se taj proces obavi na adekvatan način.

“Nama je važno da se ispoštuje dogovor o kontrolnim mehanizmima”, ističe ona.

Raščanin Radičević navodi da smo tokom posjete predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića i ministra poljoprivrede Vladimira Jokovića Srbiji mogli da vidimo veliki uticaj predsjednika te države Aleksandra Vučića na njih dvojicu.

“Vidjeli smo ponašanje koje ne priliči državnicima Crne Gore. Građani su burno reagovali, jer smatraju da je Crna Gora obrukana njihovim ponašanjem”, navodi Raščanin, dodajući da je podanički pristup Milatovića i Jokovića bio neprimjeren.

Kada je riječ o izjavama osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja, Raščanin Radičević kaže da je bila neophodna reakcija predstavnika institucija. Ona ističe da mladima treba dati šansu da ostanu u Crnoj Gori.

“Ako ne ulažemo u mlade, imaćemo veliki problem. Djeci i mladim ljudima treba omogućiti da se pravilno razvijaju i ostvare puni potencijal”, zaključila je Raščanin Radičević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve