Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Raković: Nedopustiva izjava Vojislava Šešelja

Prema njegovim riječima, ''vrijeđanjem na nacionalnoj i vjerskoj osnovi i širenjem mržnje stvoriti nepremostivi jaz među građanima, jedini je teren na kojem se oni tako dobro snalaze''

Kada se poveže niz “slučajnosti” kao što su više nego sramotna i bolesna izjava Vojislava Šešelja, inače velikog druga predsjednika Đukanovića iz davnih dana, kojem je isti tako srdačno čestitao slobodu i gostovanje kod gospodina Marića, takođe kućnog prijatelja Đukanovića, sasvim je jasno iz koje kuhinje sve to dolazi i koje su im namjere, saopštio je odbornik Demokrata u SO Prijestonice Certinje, Balša Raković. 

Prema njegovim riječima, “vrijeđanjem na nacionalnoj i vjerskoj osnovi i širenjem mržnje stvoriti nepremostivi jaz među građanima, jedini je teren na kojem se oni tako dobro snalaze”.

“Međutim, još nešto je zajedničko za svu trojicu, nijesu dorasli priči o Cetinju, gradu koji je Jugoslaviji dao 49 narodnih heroja i koji sa pravom nosi titulu grada Heroja. A svakako da, kada o njemu priča pravosnažno osuđeni ratni zločinac, prezir je još veći, zato neka zna da koliki god bio prijatelj sa Đukanovićem, Cetinje će za njih obojicu ostati nedostižno, u svakom smislu”, zaključio je Raković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ćamil
05.01.2022-21:03 21:03

Ti nemaš m..da da bilo što kažeš Đukanoviću u oči no ga trapaš u društvo ove toksične deponije i hodajućeg zagađivača. Milo je uradio za CG ono zbog čega danas svi ovi naci.fašisti laju, Odmakao je od tamnog vilajeta Palanke Zla. A ti Rakoviću ne znaš šta da uradiš sa onim što je njegova politika stvorila i oslobodila CG i svrstala je u društvo naprednih država svijeta. Da je ostala u “tamnom vilajetu” ovi danas iz Bgd. ne bi lajali.