Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Rakočević: Nema više vremena za bilo šta

Nit’ možemo vjerovati šta nam se u državi dešava, niti ima više vremena za bilo šta, jer tonemo kao država i društvo svakim danom sve više i dublje, rekao je Rakočević

DF napada Vladu i premijera. Premijer Zdravko Krivokapić uzvraća napad. DF i URA napadaju Demokrate, Demokrate se brane na ivici šesnaesterca, izbjegavajući ofsajd zamku. Bajčetić (DF) ulazi u igru i šutira sa velike udaljenosti, ali umjesto ka protivničkom, lopta se odbija ka njihovom golu. Što bi rekao legendarni sportski komentator Mladen Delić: “Ljudi moji, da li je ovo moguće… nema više vremena za bilo šta…”, saopštio je predsjednik Odbora Glavnog grada Socijaldemokrata, Marko Rakočević.

Prema njegovim riječima, upravo ova rečenica legendarnog komentatora sa utakmice Jugoslavija-Bugarska 1983. godine oslikava našu političku realnost.

“Nit’ možemo vjerovati šta nam se u državi dešava, niti ima više vremena za bilo šta, jer tonemo kao država i društvo svakim danom sve više i dublje, očekujući ishod sukoba posvađane ‘velike’ četvorke (DF, Demokrate, URA i kabinet premijera)”, poručio je Rakočević.

On dodaje da sve ukazuje da igraju posljednje minute “extra time” vremena koje im je nenadano pripalo prošle godine i da su, kako ističe, već u prvom poluvremenu pokazali svu nesposobnost igranja ozbiljne političke utakmice, zabavljajući javnost i građane svakodnevnim saopštenjima i svađama, zanimljivim kvalifikacijama, press konferencijama, prozivkama itd.

“Ovaj reality je zbilja zanimljiv, ali nikako dovoljan da skrene pažnju sa posrnule ekonomije, konstantnog povećanja cijena svih životnih namirnica, 14. poskupljenja goriva, fijaska novoosnovane avio kompanije koja nije sastavila dan letenja bez višečasovnih kašnjenja, zahuktavanja COVID pandemije, donošenja nebuloznih mjera, smjene 250 direktora osnovnih i srednjih škola u jednom danu, postavljanja, pa smjene koalicionih kadrova, postavljanja po 2 izvršna direktora u pojedinim privrednim društvima..”, naveo je Rakočević.

Napominje da onda to skrivaju mlakim i usiljenim mahanjem državnom zastavom iz Tokija, dok im se neka druga vijori u srcu.

“I iz svih ovih razloga, komentar Mladena Delića je više nego adekvatan… ‘Nema više vremena za bilo šta…'”, zaključio je Rakočević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rakočević: Nema više vremena za bilo šta – CG Vijesti
03.08.2021-12:27 12:27

[…] Aktuelno […]

dno_dna
04.08.2021-19:25 19:25

Bravo, Marko.