Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Rakočević: DPS ne isključuje da koalicija ”Zajedno” bude dio 44. Vlade

Nikola Rakočević iz DPS-a je u emisiji Argumenti kazao da će ta partija svakako biti konstruktivna opozicija ili dio vlasti

Iz Demokratske partije socijalista (DPS) kažu da nijesu imali nikakve kontakte s mandatarom Milojkom Spajićem, ali ne isključuju i mogućnost da koalicija “Zajedno” bude dio buduće vlasti.

Nikola Rakočević iz DPS-a je u emisiji Argumenti kazao da će ta partija svakako biti konstruktivna opozicija ili dio vlasti.

“Vidjećemo kako će stvari teći”, kazao je Rakočević.

On je kazao i da nema naznaka formiranju Vlade pa dodao da je DPS uvijek spreman da razgovara o svim modelima koji će, kako je naveo, obezbijediti građanima Crne Gore i državi stabilizaciju prilika.

“Učestvovali bi u vlasti ne zato što su nam potrebne fotelje ili zato što se namećemo da budemo dio upravljanja državom iz lukrativnih razloga. Smatramo da bez podrške i učestvovanja u vlasti strukture kojoj mi pripadamo, dakle koalicije ‘Zajedno’ koju čini DPS nema brzog napretka Crne Gore na njenom evropskom putu”, kazao je Rakočević.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
14.09.2023-21:27 21:27

Bez DPS..nema stabilnosti..momentalno se nalazimo..u haosu…kriminalu..anarhiji..Drzava je u opasnosti…

Blueberry
14.09.2023-23:27 23:27

Za ime boga Crna Goro probudi se ! Samo DPS, i bez Mila, ima kadrovsku sposobnost da izvede Crnu Goru na pravi put. Svi ostali su bijedni sharlatani koji su umislili da nesto znaju i da se mogu baviti politikom. Narode Crne Gore probudi se i urazumi se jer ova dva zutokljunca samo zlo rade. Kako ono kaza Jevrosima majka “ostavi se sinko cetovanja jer zlo dobra donijeti nece. U komsiluku imate dokaz za to.

1ss
15.09.2023-00:01 00:01

Blueberry. Ti ih nastavi glasati prijatellju . Ima i nas koji razmisljamo malo dugacije a srecom smo vecina. To sto ti je ispran mozak i sto mislis da nema Crne Gore bez DPS to je tvoj problem.