Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Rakočević: Crna Gora definitivno klizi u anarhiju i međunarodnu izolaciju

''Predvođeni DF-om, DCG i URA su odbili kompromis i dalji dijalog, a odabrali ruski recept destabilizacije Crne Gore, kao dio šireg plana destabilizacije regiona Zapadnog Balkana''

Najava antievropske većine da će, uprkos jasnom stavu Venecijanske komisije i EU, glasati za neustavni Zakon o Predsjedniku, Crna Gora definitivno klizi u anarhiju i međunarodnu izolaciju, kazao je poslanik DPS-a Nikola Rakočević.

Narušen imidž naše države, uz političku nestabilnost, urušene institucije, prema ocjeni Rakočevića, ugroziće ekonomiju obeshrabriti investitore i dodatno ugroziti naš, već zaustavljeni, evropski put.

“Predvođeni DF-om, DCG i URA su odbili kompromis i dalji dijalog, a odabrali ruski recept destabilizacije Crne Gore, kao dio šireg plana destabilizacije regiona Zapadnog Balkana”, naveo je poslanik DPS-a na Tviteru.

Svi kojima je stalo do Crne Gore i njene evropske budućnosti, moraju se, smatra Rakočević, suprostaviti antievropskom djelovanju trenutne većine.

“Od lidera u pregovorima, Crna Gora je postala lider u stvaranju problema u regionu, kako precizno ocjenjuju u Briselu stanje u Crnoj Gori. IMA NAS da odbranimo evropske i crnogorske vrijednosti”, poručio je Rakočević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve