Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Raičević: Osnovaćemo savjetovalište i pružiti podršku djeci i mladima koji imaju problema u ponašanju

Zato ću se zalagati da se pokrene program stipendiranja budućih logopeda i defektologa koji bi pružali podršku i usluge porodicama djece sa smetnjama u razvoj

Danas manje više svi poznajemo roditelje koji zbog malog broja stručnjaka odlaze u druge sredine da potraže pomoć za svoju djecu sa smetnjama u razvoju, kazala je Kandidatkinja za odbornicu na listi “SDP i Građani – Svim srcem za Danilovgrad”, Slavica Raičević.

Ona je istakla da je odgovornost liste da omoguće to građanima u Danilovgradu.

“Zato ću se zalagati da se pokrene program stipendiranja budućih logopeda i defektologa koji bi pružali podršku i usluge porodicama djece sa smetnjama u razvoju”, poručila je Raičević.

Prema nenim riječima, Danilovgrad treba da bude grad koji voli svu svoju djecu i mlade, i omogućava im jednake šanse za rast i razvoj. U ovim izazovnim vremenima, očuvanje njihovog mentalnog zdaravlja za nas je prioritet!

“Naš plan je da osnujemo savjetovalište i pružimo podršku djeci i mladima ako imaju problema u ponašanju, ili im prijeti opasnost od bolesti zavisnosti, suicida i stresa”, kazala je kandidatkinja za odbornicu na listi “SDP i Građani – Svim srcem za Danilovgrad.

Ističa da, “djeca traže od nas da budemo odgovorni i zato im moramo biti posvećeni”.

“23. Oktobra glasajte za broj 6 i listu “SDP i Građani”, svim srcem za našu djecu i mlade, za naš Danilovgrad”, zaključila je Raičević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve