Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Čavor: Povlačim svoju podršku listi SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje

''Smatram da se ni u kom slučaju nije smjelo poći s Belvedera, a završiti u zagrljaju sa partijama koje su silom na sramotu ustoličile popa crkve Srbije. Za to se nijesmo ni zalagali, ni glasali''

Podršku koju je dao listi SDP i građani – Svim srcem za Cetinje danas je povukao Cetinjanin Vukan Čavor, član Društva Crnogoraca Ouklend, Novi Zeland..

“Ovim putem povlačim svoju podršku koju sam dao listi SDP i građani – Svim srcem za Cetinje. Najavljeni i večeras povučeni potezi, “zainat” prekinuti pregovori koji su trebali doprinijeti jačanju crnogorskog bloka govore mi da se ipak ne radi o ozbiljnoj i zreloj politici, već da su u pitanju nečije, meni daleke, lične ambicije. Smatram da se ni u kom slučaju nije smjelo poći s Belvedera, a završiti u zagrljaju sa partijama koje su silom na sramotu ustoličile popa crkve Srbije. Za to se nijesmo ni zalagali, ni glasali”, istakao je Čavor.

Takođe, zamolio je ljude okupljene oko koncepta SDP i Građani – Srcem za Cetinje, da još jednom preispitaju poteze povučene večeras i u posljednjih par dana jer siguran je, kako kaže, ne doprinose poboljšanju situacije u Cetinju i Crnoj Gori ni konsolidaciji suverenističkog bloka, koja je ovoj zemlji potrebnija nego ikad.

Da podsjetimo, Čavor (Auckland, New Zealand) je listu SDP podržao, pred lokalne izbore koji su održani na Cetinju 05. decembra 2021.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lovcen
14.02.2022-22:37 22:37

Normalno da bi svaki patriota povukao i ove SDP-SPLACINE -PRIREP POCERAT NA SMECE CUS PODRSKU IM DAO MIJO MARTINOVIC I  da nikad vise ne pristupe DPS -PRIJE MILACICU NEGO KONJEVICU DAT POVJERENJE!

Safet
14.02.2022-23:42 23:42

OBRUKALI SU OVE SPLACINE IZDAJNICKE  GLASACI   SDP-a SA PODRSKOM SPLACINE CETNICKE MIJA MARTINOVICA ne samo CETINJE NEGO SVE STO SE ZOVE CRNOGORSKO A POSEBNO DIJASPORU I KULU -CRVENKU ZLA IZDAJNICKA PARTIJA SA GLSASACIMA !!

Lajo
15.02.2022-04:33 04:33

Čavore,svaja ti čast.
Tako se radi u ime obraza!!!

Lajo
15.02.2022-04:35 04:35

Čavore,svaka ti čast.
Tako se radi u ime obraza!!

Miodrag Draga Blažo'a BAJKOVIĆ
15.02.2022-08:09 08:09

Ima’ sam čvrstu namjeru da na prvim narednim parlamentarnim izborima po prvi u življenju glasam za SDP. Odušeljavala me je gospođa Draginja Vuksanović-Stanković, ka’ i gospodin Raško Konjević. Što je reć, jedinu nadu sam, poslije svega čemu smo śedoci – polaga’ u SDP. Pisao sam komentare na portale kako njih dvoje više valjaju od 80% opozicije. Tvrdio sam da će im broj glasača znatno porasti do narednih izbora. Uzeo sam skoro od jedne gospođe čak broj mobtel-a gospođe Draginje V-S, s namjerom da joj se glasnem i iskažem moje poštovanje zaradi onoga što čini/e u SDP-u. Sad, nakon ovoga na… Pročitaj više »

Miodrag Draga Blažo'a BAJKOVIĆ
15.02.2022-08:11 08:11

Svakoja Vam čast gospodine Čavor!
Jedino pravo i čojski ste postupili!
Tako se čini đe je časti i obraza!