Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Raičević: Nova godina simbol novog početka i entuzijazma da ostvarimo vizije i odgovorimo na sve izazove

On je kazao sa je mnoštvo razloga zbog kojih Barani u Novu godinu mogu da uđu zadovoljni i ponosni

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević uputio je čestitku građanima oeopštine povodom predstojeće Nove godine.

“Za nama je godina velikog pregalaštva i napornog rada čiji se efekti vide u svakom dijelu našeg grada. Nakon godina krize, usmjerili smo svu energiju na razvoj, modernizaciju i poboljšanje kvaliteta života svih građana. Izgradili smo čvrst oslonac da sa optimizmom dočekamo 2023.godinu, spremni da učinimo sve da društveno – ekonomski razvoj i bolji kvalitet života budu benefiti koje će osjetiti svaki pojedina”, naveo je Raičević u čestitki.

On je kazao sa je mnoštvo razloga zbog kojih Barani u Novu godinu mogu da uđu zadovoljni i ponosni.

“Naš Bar postao je mjesto života, grad u koji se dolazi i ostaje, “grad širok kao more” u kojima se svi osjećaju dobrodošlo i udobno. Zahvaljujući svima vama koji dajete nesebičan doprinos razvoju i očuvanju našeg doma pod obroncima Rumije uvjeren sam da će Bar ostati oličenje urbanog i modernog grada”, kazao je raičević.

Nova godina simbol je novog početka, novog entuzijazma da ostvarimo svoje vizije i odgovorimo na sve izazove.

“U tom duhu, vama, vašim porodicama i bliskim ljudima želim da naredna godina bude u znaku dobrog zdravlja, radosti, lične i porodićne sreće, da uspijete u svemu onome što su vaša nastojanja i da, na krilima svojih ličnih uspjeha, zajedno doprinosimo daljem napretku lokalne zajednice i našeg društva. Srećna Nova godina i predstojeći praznici”, zaključio je raičević u čestitki.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve