Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Radunović: Zamka Joanikiju, morao da sluša omladince s crvenim maramama

On je saopštio kako su organizatori pripremili klopku za Joanikija

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović saopštio je kako je mitropolit Srpske pravoslavne crkve Joanikije morao da prisustvuje komunističkom piru, kako je okarakterisao proslavu 13. jula – Dana državnosti u organizaciji Skupštine i Vlade Crne Gore.

“U Podgorici je organizovana proslava državnog praznika 13. jula, koju su njeni domaćini Aleksa Bečić i Zdravko Krivokapić pretvorili u svojevrsni komunistički pir, kakav nije viđen od pada Berlinskog zida”, napisao je on na Fejsbuk profilu.

On je saopštio kako su organizatori pripremili klopku za Joanikija.

“Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije, koji se odazvao pozivu organizatora, valjda vjerujući da smo se 30.08.2020. priključili porodici demokratskih država, koje su zauvijek odbacile komunističko jednoumlje, morao je da sluša  “omladince” sa crvenim pionirskim maramama! kako pjevaju pjesme o “drugu Titu”, zlikovcu koji je hladnokrvno pobio desetine hiljada građana Crne Gore, uključujući Mitropolitovog prethodnika iz vremena rata, koji se takođe zvao Joanikije, kao i još skoro dvjesta sveštenika”, stoji u Radunovićevom obraćanju.

On je na kraju ponovio kako je u pitanju bio sramni pir Brozovih sljedbenika, te da mitropolitu “ovo ni Milo (Đukanović) ne bi napravio, kad bi ga već pozvao”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
10.07.2021-23:54 23:54

Da ga mozda nisu vezali za stolicu na kojoj je sjedio pa je morao da slusa ? Mogao je popadija da se lijpo pokupi i ode odatle.