Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Radulović: Mi smo ludi – lokdaun, zatvorite Crnu Goru jer nismo ljudi

Duša me zaboljela šta su napravili policajci. Boli me ovo strašno, okrenimo se Crnoj Gori. Ukoliko ne možete napravite rekonstrukciju Vlade. Ukoliko to ne uradite bojim se da ćete u istoriji Crne Gore biti zaboravljeni, navodi Radulović

Šef poslaničkog kluba Pokreta za promjene Branko Radulović kaže da je ovo istorijski momenat za Crnu Goru.

“Potrebne su radikalne promjene, ukoliko toga ne bude postoji mogućnost da nam se vrate lopovi”, kaže Radulović.

Pita Krivokapića da li su on i Vlada “za punu demontažu totalitarnog i kriminogenog režima, potpuno preispitivanje prošlosti i efikasnu i optimalnu izgradnju pravne, funkcionalne, prosperitetne i evropske Crne Gore”.

“Prva stvar treba da bude demontaža lopovskog režima”, poručuje Radulović.

“Moramo Tužilaštvo da preispitamo, smrdi tamo sve od onog dolje pa do Stankovića. Smrdi u sudstvu. Smrdi u Privrednom sudu, Ustavnom, sve mafija”, kaže Radulović.

“Nema više partijske knjižice ali će i s ove strane imati ista prava. Ne interesuje me Evropska unija, interesuje me Crna Gora”, dodaje Radulović.

“Još više ćemo da umiremo ako se ne dovedemo pameti. Jeste vi normalni, sa onakvim skupovima, sa nedostatkom empatije. Mi smo ludi. Kažite onaj ko ne nosi masku je potencijalni ubica. Lokdaun, zatvori Crnu Goru jer nismo ljudi”, kaže Radulović.

“Da ste vi bili reformisti danas bismo se dijelili na lopove i poštene. Niko nije protiv Crne Gore niti će ovo biti srpska država. Protiv Crne Gore su lopovi koji su se ogrnuli crnogorskom zastavom. Duša me zaboljela šta su napravili policajci. Boli me ovo strašno, okrenimo se Crnoj Gori. Ukoliko ne možete napravite rekonstrukciju Vlade. Ukoliko to ne uradite bojim se da ćete u istoriji Crne Gore biti zaboravljeni”, navodi Radulović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sejo
25.03.2021-18:20 18:20

Radulovicu sve sto si iznijo u Skupstini vjeruj htio sam za tebe da napisem kakav si mator a sve si rekao svu istinu samo za sebe da si lud vidis da si pred otkazivanje ne pitas se sam sa sobom i da postajes opasan po gradjane preporuka hitna pomoc lekara!!