Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Radulović: Ambasador Vlahović mi je poslao da nije došao na konsultacije jer ga ”strašno boli uvo”

Vlahović je, kao medicinski razlog, u mejlu rekao da ne može da dođe na konsultacije jer ga boli uvo

Ministar vanjskih poslova, Đorđe Radulović saopštio je da je ambasador u Vatikanu Miodrag Vlahović, kao medicinski razlog zbog nedolaska na konsultacije naveo da ga ”strašno boli uvo”.

”Gospodin Vlahović nije se odazvao na konsultacije na poziv svoje Vlade. On je, kao medicinski razlog u mejlu rekao da ne može da dođe na konsultacije jer ga boli uvo. Mejlom je poslao da ga strašno boli uvo”, rekao je Radulović gostujući na TV Vijesti.

Radulović je saopštio da se, osim Vlahovića, neopravdano konsultacijama nisu odazvali ambasadorka u Njemačkoj Vera Kuliš i ambasador u Kini Darko Pajović.

Ministar je juče saopštio da je uputio obrazloženje za opoziv osam ambasadora predsjedniku Milu Đukanoviću, ističući da vjeruje da će predsjednik potpisati ukaze.

Podsjetimo, MVP je uputilo depešu svim ambasadorima Crne Gore kojom se obavještavaju da su pozvani na konsultacije 18. januara u Vladi Crne Gore uz važnu napomenu – ”da se rezerviše karta u jednom pravcu, dok će o povratku naknadno biti informisani”.

Ministar Radulović na ranijem presu pohvalio se i da je Vlada dobila ”standing ovations” (cg. stojeće ovacije) za opoziv ambasadora.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
29.01.2021-11:29 11:29

Obznanivanjem dijagnoze bolesnog Vlahovića ministar je učinio krivično djelo tako da ambasador Vlahović može tužiti ministra za javno iznošenje dijagnoze bolesnika.

Jelena
29.01.2021-11:39 11:39

Bljuotina sramna od ministra!