Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Radovanić: Razgovarali sa SNP, sjutra poziv Demokratama

Što se tiče optužbi kolega iz Demokratske Crne Gore, Radovanić je kazao da se u Uri bave ozbiljnom politikom i to neće komentarisati

Predstavnici GP URA imali su juče zvanične razgovore sa predstavnicima Socijalističke narodne partije i manjinskih stranaka. Takođe, za kasnije danas ili sjutra ujutro je dogovoreno da se otvore razgovori i sa predstavnicima, odnosno liderima, Demokratskog frona, saopštio je za Radio Crne Gore generalni sekretar tog pokreta Mileta Radovanić. Istakao je da će uputiti poziv za početak konsultacija i ostalim partijama, uključujući i Demokratsku Crnu Goru.

“Ono što nam treba u ovom trenutku jeste dijalog i jedan konstruktivan pristup, kako bismo što prije završili sve pregovore. Crna Gora ne može da čeka, i konsltacije moramo što prije završiti i finalizovati projekat oko manjinske vlade, koja će u suštini biti evropska vlada”, kazao je Radovanić za Radio Crne Gore .

Što se tiče optužbi kolega iz Demokratske Crne Gore, Radovanić je kazao da se u Uri bave ozbiljnom politikom i to neće komentarisati.

“Oduvijek smo bili za mirna i dostojanstvena okupljanja, i podržavamo taj vid izražavanja protesta i okupljanja građana”, zaključio je on.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve