Ponedjeljak, 17 Juna, 2024
Rubrika:

Rabrenović: Bez crnogorske zastave kod Dodika, eto koliko domaćin poštuje goste

Nema kraja poniženjima koje ova Vlada priređuje građanima Crne Gore, objavio je na Twitter-u potpredsjednik Liberalne partije Jovo Rabrenović

Nema kraja poniženjima koje ova Vlada priređuje građanima Crne Gore, objavio je na Twitter-u potpredsjednik Liberalne partije Jovo Rabrenović. On je kritikovao činjenicu da tokom današnjeg susreta crnogorskih ministara sa predsjedavajućim i srpskim članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom i predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović shodno protokolu, domaćin nije istakao zastavu Crne Gore.

“Evo koliko domaćin poštuje goste iz Crne Gore nije našao za shodno da primijeni protokol i da istakne zastavu zemlje iz koje su u zvaničnu posjetu došli dvojica ministara”, napisao je Rabrenović.

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić i ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović nakon završene posjete Hrvatskoj danas su boravili u Banjaluci.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
GAGA
29.04.2021-08:16 08:16

Crnogorski ministri su im rekli nemojte nas prezentirat da smo CRNOGORSKI MINISTRI mi smo srpska vlada -SRPSKI SVET stavite obe srpske zastave da vidi svijet da je VELIKA SRBIJA!