Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Prijetnje smrću upućene Milu Đukanoviću i njegovoj supruzi; Tužilaštvo formiralo predmet

Ista osoba je uputila prijetnje smrću i kandidatkinji Socijaldemokratske partije za predsjednicu Crne Gore i poslanici te partije Draginji Vuksanović-Stanković

Predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću i njegovoj supruzi Lidiji prijećeno je smrću na društvenoj mreži Twitter.

“Biće tebi Đukanoviću da ćeš sa svojom Lidijom visiti kao Benito sa ljubavnicom Clarom Petacci, pa ćeš videti koga si hteo učiti “da poštuje Crnu Goru”, svanuće dan osvete i revanšizma”, navodi se u objavi sa profila pod imenom Boris Janković.

Ista osoba je uputila prijetnje smrću i kandidatkinji Socijaldemokratske partije za predsjednicu Crne Gore i poslanici te partije Draginji Vuksanović-Stanković.

Vuksanović Stanković je prijetnje sinoć prijavila policiji i zatražila hitnu reakciju nadležnih.

“Evo recimo Draginju Vuksanović Stanković bi ja lično da je negde sretnem na ulici, bez jedne sekunde razmišljanja, nokautirao i ostavio da leži u lokvi krvi, ne bi na žensko nikad digao ruku, ali bi nju zbog toliko poganih izjava o srpskom narodu bio spreman da odrobijam”, piše u Twittu.

Povodom ovih prijetnji Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmete.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Micko
10.03.2023-12:14 12:14

Bijednici posrbicki, preko tastatura šalju prijetnje, dodji kod mene pa mi zaprijeti posrbička kukavice!

Tara
11.03.2023-09:14 09:14

Taj koji prijeti se zove Boris Jankovic..govori srbijanskim dijalektom..lako ga je naci na Tweet..Evo sta kaze ovaj Boris Jankovic,,na twiteru;jedan momak iz Niksica je bio kod mene u kuci.on je gost kod jednog prijateljapa je dosao sa njim,pricali smo dugo u noc,rece da svaka srpska kuca u CG ima arsenaloruzja i municije,da je sve spremno za gradjanski rat..i da nece ni dana trpjeti crnogorce niti Pres'ednika drzave CG.. Mogu vama reci da je ova njegova izjava istinita..trebali bi da otvorimo oci..Oni su svi nauruzani..dok su Crnogorci goloruki..Treba MUP..da izvrsi raciju..da ne dodje do teskog kriminala..kao sto se desilo i na… Pročitaj više »