Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Prihvaćena lista SDP i Građani – Svim Srcem za Cetinje, Đurašković: Cilj nova i snažno crnogorska gradska uprava

Kako je saopšteno iz te partije, navedena lista predstavlja novi politički koncept baziran na snažnoj podršci građana i nezavisnih kandidata.

Opštinskoj izbornoj komisiji danas je predata lista “SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje” koja je u vrlo kratkom roku prihvaćena, saopštila je Socijaldemokratska partija (SDP).

Kako je saopšteno iz te partije, navedena lista predstavlja novi politički koncept baziran na snažnoj podršci građana i nezavisnih kandidata.

Nosilac liste Nikola Đurašković je istakao da se na “našoj listi uz prepoznate političke kandidate nalazi čak 16 nestranačkih ličnosti, profesionalno ostvarenih pojedinaca koji svoje znanje i stručnost stavljaju u funkciju razvoja Cetinja”.

Riječ je, kako je kazao, o apsolutnoj novini na političkoj sceni i konceptu koji već u ovoj fazi dobija ogromnu podršku građana.

“Na ovaj način želimo jasno pokazati da nam je cilj nova, depolitizovana, snažno crnogorska, gradska uprava bazirana na znanju, na stručnim i kredibilnim pojedincima koji će neumorno raditi za Cetinje! Pozivamo naše sugrađane da nam se pridruže, daju prodšku najboljem timu i sa nama rade svim srcem za Cetinje”, istakao je Đurašković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
CAR
07.11.2021-16:19 16:19

Ajde sa srecom micite URA -DEMOKRATE da vam se ne setaju po CETINJU da dozive ka DF -SLOMOVRAT- BRODOLOM da nemaju ni 0,00000009% PODRSKE  -CETINJANI UPAMET SE DA NAM SE NE NIKAD VISE NE PONOVI 5 SEPTEMBAR KA AMERICI 11 SEPTEMBAR !