Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Pretresali pa odveli u policiju bivšeg oficira VCG; Zvicer: Odgovaraće nekad zbog ovoga

Pušten nakon kraćeg zadržavanja

Policija je danas pretresala a potom odvela u svoje prostorije bivšeg oficira Vojske Crne Gore.

Da se to dogodilo, Portalu Analitika potvrdio je i sam Zvicer, koji je istakao kako je pušten iz policije nakon kraćeg zadržavanja.

Kazao je kako su navodno tražili eksplozivne naprave i oružje.

“Uzeli su mi izjavu i sačinili operativni izvjšetaj. Uzeli otiske prstiju, dlanova i fotografisali me. Nekad neđe će neko odgovarati za ovo što mi stres preživljavaju žena i dijete”, naglasio je on na Facebooku.

Zatim je dodao:

“Nalog za pretres i moje blago privođenje. Prvo znam da vas je strah, poštujem to i nije vam ni čudo. Drugo, tražili ste moju izjavu na osnovu objave neke druge osobe, koja veze nema sa mnom bez što dijelimo FB prijateljstvo. Ova fora đe imate Operativno saznanje vam je fukarska. Niti saznanja niti razloga! Za ovo matretiranje moje žene i djeteta će neko platiti. To što ste sačinili Operativni izvještaj, uzeli mi dnk, otisak dlanova, prstiju i što ste me fotografisali će mi poslužiti kao dokaz u vrijeme koje ide pred nama. Operativno saznanje osoba bez mozga i bez znanja. Opet politika komanduje sudijama”, naveo je Zvicer, uz objavu naloga za pretres.

Zvicer je ove godine dobio otkaz u Vojsci Crne Gore, a rješenje o tome potpisala je bivša ministarka odbrane Olivera Injac.

Zvicer je, podsjećamo, prošle godine disciplinski kaženjen zbog statusa na svom Facebook profilu.

Tada ga je načelnik Generalštava VCG Milutin Đurović kaznio smanjenjem plate od 30 odsto osam mjeseci, jer je 5. januara prošle godine napisao da je nova Vlada fašistička.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
orakle
02.08.2022-21:00 21:00

vidju, vidju , a jutrros mi u san dodje porucnik el Gadafi.
Da se prekrstim.

COL
02.08.2022-21:26 21:26

Konjeviću, ispitaj slučaj i vrni čovjeka na posa….