Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

PRESUDA Bečićev funkcioner osuđen zbog fotografisanja maloljetnice: Kažnjen sa dva mjeseca kućnog zatvora!

Dana 16.12.2021. godine, po sprovedenom dokaznom postupku, donesena je presuda kojom je okrivljeni S.J. oglašen krivičm za krivično djelo neovlašćeno fotografisanje iz čl.174. st.1. u vezi čl.42. st.2 a Krivičnog Zakonika Crne Gore, osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 60 /šezdeset/ dana i istovremeno određeno da istu kaznu izdržava u prostorijama u kojima stanuje

Direktor beranske Uprave prihoda Janko Stavljenić osuđen je presudom Osnovnog suda u Beranama na dva mjeseca zatvora zbog neovlašćenmog fotografisanja maloljetnice, saopšteno je iz Osnovnog suda u Beranama. Stavljenić je visoki funkcioner Demokratske Crne Gore Alekse Bečića.

-Dana 16.12.2021. godine, po sprovedenom dokaznom postupku, donesena je presuda
kojom je okrivljeni S.J. oglašen krivičm za krivično djelo neovlašćeno fotografisanje iz
čl.174. st.1. u vezi čl.42. st.2 a Krivičnog Zakonika Crne Gore, osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 60 dana i istovremeno određeno da istu kaznu izdržava u prostorijama u kojima stanuje – saopštila je portparolka Osnovnog suda u Bernama Ana Radunović za portal Aktuelno.

 

Kako je dodala na presudu Osnovnog suda u Beranama K.br.150/21 od 16.12.2021. godine od strane Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama i okrivljenog S.J. izjavljene su žalbe i predmet je po ispunjenju procesnih uslova na odlučivanje upućen Višem sudu u Bijelom Polju.

-Žalbeni postupak pred Višim sudom u Bijelom Polju je u toku – precizira se u odgovorima za portal Aktuelno.

Podsjetimo, Demokrate su negirale i zataškavale slučaj pedofilije u Beranama, u koji je umiješan Stavljenić, a koji je šokirao cijelu crnogorsku javnost.

Kako smo pisali ranije, Stavljenić je 2. avgusta bio u društvu s porodicom maloljetnice, kada su i nastale sporne fotografije.

Nekoliko dana nakon toga porodica maloljetnice je prijavila Stavljenića.

On je nakon toga u svojstvu svjedoka dao iskaz u beranskoj policiji.

Stavljenić je osim funkcije u partiji Alekse Bečić, zaposlen kao direktor lokalne Uprave prihoda.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
10.02.2022-07:22 07:22

Nema sto “demokratija na nivou”.Ovoj oloskoj druzini je najbolje rekao Dragan Ivanovic iz SNP : Kakva bi bila “narodna volja”da je Abazovic 31 pristupio suprotnoj strani,nego providno kao dan cuvaju stolice i traze nove izbore da bi oni mogli ponovo sve sprovesti po svojoj namjeri.E malo morgen Ljaljo od Balabane i Boris od Grbavci “topla braco”.

COL
10.02.2022-08:12 08:12

Prikrivanje ili relatizovanje nedjela je isto nedjelo….

Crnogorka
10.02.2022-12:18 12:18

Svako zna da niko drugi ne cini zla po CRNOJ GORI OSIM SESELJEVIH CETNICKIH DEMOKRATA -OVU ZLU  CETNICKU  PARTIJU POTPUNO UNISTIT !