Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Predstavnici ministarstava odbrane Crne Gore i Slovenije o saradnji u oblasti vojno-kulturne baštine i vojnog školovanja

''Sa državnim sekretarom slovenačkog Ministarstva, Rudijem Medvedevim i direktorom Uprave za vojno nasljeđe, Boštjanom Poklukarom, razgovarano je o mogućnostima saradnje u oblasti vojno-kulturne baštine i vojnog školovanja''

Delegacija Ministarstva odbrane Crne Gore na čelu sa državnim sekretarom Krstom Perovićem boravila je od 14. do 15. decembra u radnoj posjeti Ministarstvu odbrane Slovenije.

“Sa državnim sekretarom slovenačkog Ministarstva, Rudijem Medvedevim i direktorom Uprave za vojno nasljeđe, Boštjanom Poklukarom, razgovarano je o mogućnostima saradnje u oblasti vojno-kulturne baštine i vojnog školovanja”, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Foto: Ministarstvo odbrane

Crnogorska delegacija posjetila je Park vojne istorije u Pivci, kao i Centar vojnih škola u Mariboru sa vojnim muzejom i bibliotekarsko-informativnim centrom.

“Delegacije su razmijenile iskustva i razgovarale o planovima za naredni period, a dogovoreni su i konkretni oblici saradnje u ovoj oblasti”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve