Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Predsjedništvo DPS: Milo Đukanović kandidat za predsjednika, osam kandidata za potpredsjednike, od kojih se bira četiri

Predsjedništvo je jednoglasno predložilo da kandidat za predsjednika partije bude Milo Đukanović, a da kandidati za potpredsjednike budu: Ivan Vuković, Nikola Rakočević, Jevto Eraković, Andrija Nikolić, Sanja Damjanović, Abaz Dizdarević, Gordana Rajović i Mirsad Mulić

Na sinoć održanoj sjednici Predsjedništva Demokratske partije socijalista razmatrane su aktivnosti u susret 9. Kongresu i predloženi kandidati za predsjednika i potpredsjednike partije.

Predsjedništvo je jednoglasno predložilo da kandidat za predsjednika partije bude Milo Đukanović, a da kandidati za potpredsjednike budu: Ivan Vuković, Nikola Rakočević, Jevto Eraković, Andrija Nikolić, Sanja Damjanović, Abaz Dizdarević, Gordana Rajović i Mirsad Mulić. Od ukupno predloženih 8 biće izabrano 4 potpredsjednika. Takođe, na sjednici je ponovljeno opredjeljenje da se za dvije godine svi predsjednici Opštinskih odbora kao i predsjednik Partije biraju neposrednim glasanjem od strane partijskog članstva.

Konstatovano je da Demokratska partija socijalista ostaje čvrsto posvećena daljoj izgradnji građanske Crne Gore, njenog multietničkog i multikonfesionalnog sklada i evropske budućnost, kao i da samo jedna tako snažna partija, uz spremnost za saradnju sa svim političkim subjektima koji dijele ove vrijednosti i ciljeve, može biti garant njihovog očuvanja i ostvarenja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Supersonic
23.01.2021-12:18 12:18

To su promjene koje su se cekale. Drzavotvorni Predsjednik i ozbiljni profesionalci i pravi eksperti u prvim redovima. Bravo za Sanju Damjanovic svjetski priznatog naucnika, koja se nikada ne treba uporediti sa cetvororucicom sa dijagnozom. Ivan Vukovic novi Justin Trudeau. Osvjezenje koje se cekalo. Casni, posteni, znanjem i novom infuzijom postenih i cistih obraza svijetliti protiv litijaskih Goluma i Orka.

Fiume
23.01.2021-20:24 20:24

Fantastican odabir sa Djukanovicem na celu,ali se promijene moraju dogoditi i na lokalnom nivou.Jos jednom ISKRENE CESTITKE