Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Predsjedništvo DF podržava inicijative SDP i URA

Predsjedništvo Demokratskog fronta obavještava javnost da je spremno podržati inicijativu SDP-a o zakazivanju vanredne sjednice Skupštine, ali i inicijativu o organizovanju opozicionih građanskih protesta na koje ovih dana poziva koalicija URA i Demokrata “Za 21. vijek”.

foto Arhiva

“Predsjedništvo Demokratskog fronta na danas održanoj sjednici konstatovalo je dramatičnost društveno političke situacije i ubrzano rušenje institucija sistema nakon afere Koverta. Zato je neophodnost akcionog jedinstva opozicije oko svih institucionalnih i vaninstitucionalnih incijativa ono što građani očekuju od nas”, ističu iz ove partije.

Takođe, kako dodaju Predsjedništvo DF-a najavljuje i očekuje podršku za svoje inicijative koje će biti bazirane na ustavnim određenjima a mogu doprinijeti razrešenju novonastale krize.

“Između ostalog, već danas će lideri DF-a zatražiti razgovor sa amabasadorom EU u Crnoj Gori Aviom Oravom kako bi razmijenili argumente i čuli jasan stav međunarodne zajednice o slučaju ‘Koverta'”, dodaju oni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve