Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

POZIV ZA AUTOKOLONE 30. AVGUSTA: Uz pjesmu i govor mržnje napadaju se manjinski narodi i pozivaju na haos u Crnoj Gori

“Ovo je struktura za koju su nas Željko Ivanović i redakcija Vijesti, uz plaćene analitičare, mjesecima ubjeđivali da su nužan preduslov evropske i reformske Vlade u Crnoj Gori, ocjenjuju iz DPS

Sraman video kojim se uz govor i pjesmu mržnje napadaju manjinski narodi i poziva na haos u Crnoj Gori, ocijenjeno je iz DPS komentarišući video koji se širi društvenim mrežama a koji poziva 30. avgusta na “auto-kolonu protiv izdaje narodne volje”.

Na videu se smjenjuju fotografije političara – Ervina IbrahimovićaMehmeda ZenkeAdrijana VuksanovićaMilojka SpajićaMila Đukanovića, a sve ih prati poruka “svi zajedno protiv izdajnika i svetinjokradica.

“I grakću crne ptice, na pravoslavnom krstu, opšet se bude dušmani i psuju majku srpsku… U boj, u boj, u boj, ustani Srbine moj, ne idi nikud sa ognjišta svog, Srbina čuva slava i Bog”, sthovi su koji prate video snimak.

“Ovo je struktura za koju su nas Željko Ivanović i redakcija Vijesti, uz plaćene analitičare, mjesecima ubjeđivali da su nužan preduslov evropske i reformske Vlade u Crnoj Gori. P.S. A što se poziva na boj tiče – po starom dobrom običaju ostavite to za dogodine”, poručuju iz DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve